Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz gixxergabi #149032 üzenetére
-
gyapo11
őstag
válasz gixxergabi #149032 üzenetére
Na erre nem jöttem volna rá, köszi.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Ra3
őstag
válasz gixxergabi #152046 üzenetére
Nyomkövetést bármire lehet kérni plusz pénzért BG-n, egyébként kettőnél még nem ad ingyen erre se.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Flashback
addikt
Nekem egynél is felkínálta az ingyenes Trackinget.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Skillet
addikt
Kettőt rendeltem. Nem volt ingyenes nyomkövetési szám
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Ra3
őstag
válasz gixxergabi #155063 üzenetére
2x64 gigás Samsung microsd Sinceritytől, vagy egy 128-as meg még valami.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Saccco
nagyúr
válasz gixxergabi #155063 üzenetére
Nekem lett belőle egy Runcam Racer Nano kamerám.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
szabi__memo
nagyúr
válasz gixxergabi #155093 üzenetére
Sem appból se máshonnan
-
B4l!nt
aktív tag
Köszi, működött nálam.
-
őstag
válasz gixxergabi #155095 üzenetére
+1, kaptam reggel értesítést, és működött is - kb 2-3 hónapja nem kaptam, és nem is ment..
"... and I hope you have a great day!"
-
p87
senior tag
Kapják be, nekem sose küldtek még cupont, pedig tizenx éve regisztráltam, több mint 500vasárlás felett vagyok és eladni is a szoktam, bezzeg a rohadt magas eladás utáni jutalékukat számlazzák serényen, jaj és a paypal jutalekról nem is beszélve...
Az eladási ár 15%-at lenyúlják.Hirdetesek, kupon fogadás is be van kapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz gixxergabi #155440 üzenetére
Én se nagyon akartam, de mindent megcsinált, amit kértem, mindenről küldött jó minőségű, akár közeli képet is akár a termékről, akár a csomagolásról. Sajnos az első kapcsolatfelvétel és a fizetés között eltelt vagy 6 hét úgy, hogy a fizetési szándék már egy hét után megvolt (számlámon a kollégától kapott pénz).
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zsiz
őstag
válasz gixxergabi #157847 üzenetére
Közben hozzáadtam, fizettem vele. Remélem el is fogadják és nem lesz gond
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
GrayMatter
csendes tag
válasz gixxergabi #158038 üzenetére
Igen, FAT32-re van formázva. Milyen fájlrendszerre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz gixxergabi #158329 üzenetére
Hol érdemes nekiállni? Appban vagy weboldalon? Kell refreshelni vagy magától beadja amikor letelik az idő?
-
bul07
nagyúr
válasz gixxergabi #158434 üzenetére
Duster, Ford modellek, Škodák, nem legalábbis amikbe ültem vezettem
Inkább több ami nem
(Lehet hogy plusz extraként ezekbe is lehetett volna az nem tudom)Az enyém 2005-ös nincs benne, de szerencsére részecskeszűrő se
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sunnam
tag
válasz gixxergabi #159134 üzenetére
Köszi , a tartályos figyelmeztetést is, majd finoman bánok vele. Ja és a bekeverési arányt is. Elég sok változatot olvastam, valaki azt írta, hogy 1/6, valaki 1/3. Gondolom a márkák közötti sűrűség különbség miatti a szórás. Még 1szer kösz!
-
törölt tag
válasz gixxergabi #159550 üzenetére
A PayPales visszatérítés mindig átverés.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Beni2360
félisten
válasz gixxergabi #160244 üzenetére
Én is ilyet vettem és csak 1x tudtam vele kinyitni, azóta se megy.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
válasz gixxergabi #160835 üzenetére
pff, pedig azok nem szoktak.
Nem merik, mert akkor körmükre néznek.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bul07
nagyúr
válasz gixxergabi #161023 üzenetére
Nézted hogy van e szállítási díj, mert sokszor türköznek, és oda teszik az ár egy részét
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz gixxergabi #161583 üzenetére
Még 4 darab 11.11-es cuccot várok. Tuti együtt utaznak a csomagjaink.
-
EXIEZ
senior tag
válasz gixxergabi #169117 üzenetére
Nekem ott majd 2 hónapig állt telefon. Amikor végre megmozdult nem kicsit könnyebbültem meg
-
alázógyík
addikt
3 hét az semmi....
Nekem volt, hogy 1,5 hónapot pihent ott egy teló. -
lac14548
aktív tag
Az én telefonom 2019. január óta ott van... (a pénzem sikerült visszakapni)
Nem is értem miért küldik Feucht-on keresztül. Évek óta olvasom, hogy ott el-el tűnnek csomagok./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
fjudors
aktív tag
válasz gixxergabi #169173 üzenetére
volt olyan, akiknek a vonalkódját átragasztották másik dobozra.és utána együtt mozogtak a másik doboz címére .
talán olaszba? -
dugesz77
őstag
válasz gixxergabi #169380 üzenetére
Az úttörő ahol tud,segít és önként szolgála a közösséget
[ Szerkesztve ]
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz gixxergabi #170965 üzenetére
True.
-
dugo_
veterán
válasz gixxergabi #171038 üzenetére
Te legalább kapsz...
Nekem van egy csomagom, ami augusztus 4. óta nem mozdul Budaörsről...
-
zolikaDB
veterán
válasz gixxergabi #171199 üzenetére
-
veterán
válasz gixxergabi #171199 üzenetére
Van értelme, de ezek mind ugyanolyan alapon működnek.
Ráz, csíp, főleg ha nem jól van felrakva, vagy nedves a nyak. Ettől függetlenül nekem bevált.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
patomi
őstag
válasz gixxergabi #171244 üzenetére
Nagyon úgy tűnik. Gyári is csillióba került pedig.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
pulutodurumo
őstag
válasz gixxergabi #173185 üzenetére
Írj.
1) Az eladó tud róla, és feladja újra más számmal. Be is írja az Alira, mindenki boldog.
2) Nem figyeli, még nem tud róla, blabla... Szólsz neki, kitaláltok egy megoldást."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
silvergod
őstag
válasz gixxergabi #173244 üzenetére
ja ezt tudom erről lemaradok mindig...azért kérdezem..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz gixxergabi #173246 üzenetére
Nem tudod..folyamatosan 1db ot jelez..de irja hogy nincs...de most direkt figyeltem rá, most se váltott, ugyanúgy maradt..kis bug
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
farkas-j
őstag
válasz gixxergabi #175988 üzenetére
Csak az általam linkelt az akkumulátoros, és pl. kerékpártúránál jól jöhet. Csak nem tudom mennyire megbízható. A korábbi verziójáról találtam infót, de erről nem.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
spiderpig820
aktív tag
-
_stick_
őstag
válasz gixxergabi #176616 üzenetére
Dohányzásról én nem írtam.
-
w.miki
veterán
válasz gixxergabi #176653 üzenetére
Mi a véleményed róla? Használod is? Jobb lehet a drágább PowerBall?
Nemcsak erősítésre, elvileg lazításra, izomfájdalmakra is jó.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vince
őstag
válasz gixxergabi #178070 üzenetére
Mi lenne, ha nem is igyekeznének?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Joci93
senior tag
válasz gixxergabi #178409 üzenetére
Nem olvastam végig az utolsó pár hszt, csak én is leírom erről a tapasztalataimat.
Nekem is jött email, hogy vámot + áfát számolnak a csomagra. A csomag értéke szerintük 1149 Ft, 1181 Ft-ot fizettem a vámért + áfáért. Bár nem tudom, hogy ez hogyan jött ki nekik, mert 27% + 400 Ft áfa az kb 710Ft. Fizettem kártyával, sikeres fizetés után 404-re dobott az oldal, ahová a simple redirectelt. Email kaptam róla, hogy ki lett fizetve minden. (Magyar Posta Zrt. eSzámla bizonylat). Ez volt 3 napja, azóta sem tudok semmit, hogy mi van a csomaggal.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
andrisms
aktív tag
válasz gixxergabi #181707 üzenetére
Igen, azt láttam. Viszont az nem EU raktár, valószínűleg lassabb és fizetős lesz a vége.
Lehet nem úszom meg olcsóbban. -
atiska007
senior tag
válasz gixxergabi #181883 üzenetére
köszi!
Az a baj, hogy tokcserélgető b.zi vagyok, ezt viszont csak egy tokkal tudom használni, vagy tok nélkül direkt a telefonra ragasztom..
Meg most azon is gondolkodtam, hogy mennyi idő után engedne el az a 3M ragacs. Kicsit paráznék tőle motoron..Mittudomain!
-
válasz gixxergabi #182102 üzenetére
Teljesítménytényezőt figyelembe veszi?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
azbest
félisten
sima alap gosund sp1 -et itthon is kapni 3-4 ezer körül, 12 körül 4es csomagban is [link]
-
gyeniko
őstag
válasz gixxergabi #182119 üzenetére
Hol?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gixxergabi
senior tag
Érdekesség hogy a bedugva hagyott telefontöltőnek nem mérhető fogyasztás, viszont a képen látható 15w a tv + tvbox + házimozi készenléti fogyasztása. (Használva ez a 3as asszem 75w)
-
Jarod1
veterán
válasz gixxergabi #182126 üzenetére
hát persze,hisz a tv tápja be van kapcsolva standbye ban
A telótöltő kapcsoló üzem. -
fecus
őstag
válasz gixxergabi #182128 üzenetére
Mert van neki fogyasztása, csak az egy nagyon egyszerű mérő ezért nem tudja kimutatni. Aki harsog az meg globálisan értette ahol az a sok kicsi már mérhető.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest