Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36) DeFranco válasza zolee5016 (#35) üzenetére


DeFranco
nagyúr

cukrot a kenyérsütővel készült kenyérhez ír a recept, nem véletlenül, az élesztőt vadítja be, és segíti ezzel elő a tészta kelesztését. írja is az útmutatás, hogy lehetőleg ezek keveredjenek legutoljára, hogy a hatás a lehető legjobb legyen. gondolom nincs ez máshogy a sütőben készült "laikus" kenyérnél sem (feltéve, hogy amatőr háziasszony, és nem profi pék süti)

mivel lehet a cukrot adott esetben kiváltani?

fogadjuk el, hogy a kenyérsütő egy szabályozott, kalibrált, automatizált rendszer, nincs lehetőség tovább keleszteni, melegebbre állítani, csak az összetevőkön tudunk variálni. (csak az egyszerűség kedvéért, mert ha ezt nem tartjuk, hanem elkezdünk kézzel gyúrni, kemencét fűteni, stb. akkor a 100 kazuárpékből 98 ledobja a péklapát, és megveszi inkább a teszkós veknit)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.