Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Corleone33

senior tag

válasz Asbee #231 üzenetére

Nem akarlak elkeseríteni de abból amit DPD-s dolgozótól hallottam, teljes a káosz náluk... :O Ha jól sejtem kevés a szabad futáruk, emiatt is pihentetnek csomagot a depóban hetekig akár.

Emailes megkeresésemre (ami azon a ponton már rég nem volt aktuális mert visszakértem a pénzemet) majdnem 2 hét két késleltetéssel válaszoltak, telefonos ÜFSZ meg lehetne teljesen automatizált is ezen a ponton mert még egy betanított csimpánzmajom is nagyobb segítség lenne mint ők :W

Jön az email hogy szombaton tervezik kiszállítani csomagot, telefonos üfsz szerint nincs benne a rendszerükben erről infó, de milyen meglepő! Azon a héten szombaton sikertelen a "fantomcsomag" kiszállítása az automatába (amit nem làttak a rendszerükben :DDD )

És félreértés ne essék, én nem az egyszeri DPD-s alkalmazottakra haragszom akiknek ugyanúgy a nyakukba van zudítva egy mázsa sz@r, hanem azokra a vízfejekre akik nem képesek ezt a szállítmánymennyiséget normálisan menedzselni

Egyedül abban reménykedem hogy webshopoknál jön annyi panasz rájuk hogy inkább előbb mint utóbb szerződést bontanak a DPD-vel és másik futárcéghez mennek mint pl a GLS

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák