Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
1.) Szerződés minden pontját átolvasni, sajnos szabály. Eddig minden egyes alkalommal találtunk legalább 1-2 hibát, amit nem jól vagy nekünk hátrányosan töltöttek ki.
2.) Ügyintéző hölgy nem érted van, főleg ha százalékot kap minden ügyfélkötés után.
Egyébként szerintem sokszor azért 10+ oldal a szerződés, hogy ne olvassa végig minden egyes sorát az ügyfél.
-
ALLAT001
senior tag
KP rulz.
-
Szatyor95
senior tag
Ez tény. Csak sajnos velem együtt sok olyan van, aki megbízik a pult mögött ülő embertársában, hisz mindennek a bizalom az alapja. Meg ugyebár bevett szokás, hogy beszélgetünk az ügyféllel, mindenhez jó arcot vágunk... Ezek is azt sejtetik az emberrel, hogy minden rendben lesz, elmondták mit kapsz a pénzedért. Csak aztán jön a vita és a csalódottság, mikor kiderül, hogy ez mind csak hazugság, az igazság ott van elrejtve a szerződés apró betűs, kacifántosan megfogalmazott részében, amiről senki sem szólt. Tény, manapság ezt is nevezik naivságnak, de azért eléggé elszomorítónak tartom, hogy a saját embertársamban nem bízhatok, aki ráadásul nem egy smucig csaló, hanem szimplán egy alkalmazott, akinek ez a feladata.
-
Met
nagyúr
Biztosítást igényel? gépileg odanyomtatva az X az igen mellé...
Nekem ebből úgy tűnik hogy nincs más választásod, csak fel kell tenni a kérdést nekik kötelezően és mivel a többség úgy sem olvassa át be is ikszelik.
Arra lennék kíváncsi hogy mi van akkor ha azt mondod hogy nem kell a biztosítás, elővesz egy nem előre beikszelt lapot? -
mickemoto
őstag
Anno engem is átvert a K&H-ban az ügyintéző számla nyitáskor, de én miután rájöttem be is mentem és kiosztottam rendesen.Nem is tudott mondani semmit hogy miért hazudott egyenesen a szemembe csak égett mint a rongy.Szintén valami olyasmi volt hogy én ugyan egy minimális költségű számlát szerettem volna de amit aztán rámsózott valahogy mégiscsak többe került, derült ki utólag.
-
rdt89
addikt
Nekem annyira nem nagy költség de szintén az OTP(előző hozzászólásra reagálva félig). Rosszul rögzítették a pin kódomat, és mikor jeleztem, hogy nem tudom használni a kártyámat -500 ft-ért(már annyit szarakodtak a nagy okos ügyintézők is, hogy már az az 500 ft se érdekelt annyit szívtam miatta, gratulálok gördüékeny és gyors bank csak 3 hét volt ez a procedúra), hogy cserélték a pint, szóval azért is fizetni kellett, hogy a saját szarságukat javították, de mikor rákérdeztem, olyan hablatyságok közepébe csöppentem, hogy a lényeg az volt, mivel alá van írva a szerződés, meg használni akarom a saját pénzemet akkor a pin kód csere pénzköteles. Szóval bármely hitelező cég vagy bank kivétel nélkül alattomos, sunyi, csaló szerződések összessége!
-
Szatyor95
senior tag
Erre megy ki az egész. Nem véletlen, hogy nem említik, hisz akkor nem lehetne lehúzni az embereket így. Jól hangzik a 0% THM, meg hogy csak annyit fizetsz, amennyit kértél, de döntő többségében ott lesz a kiskapu. Nekem is ott volt az OTP-nél. Megállapodtunk, hogy minden tranzakciónál kapom az értesítő SMS-t, és a kódot a megerősítéshez. Mindezt havi 54 Ft-ért. Hónap végén jött a meglepi, SMS költségek: 540 Ft. Bementem, kérdeztem, és jött a hoppá. A szerződésben 54 Ft/alkalom van. Hát ez hogy lehet? Jaa, hogy a két ügyintézőnél mást jelent a havi szó. Értem én...
Bánom, hogy nem olvastam át a szerződés mind a 10 oldalát, hanem hittem az ügyintézőnek. Mi ebből a tanulság? Ahol szerződés van, ott szépen le kell telepedni, és át kell olvasni szóról szóra. Ez mindkettőnk számára egy tanulság azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jellemzően a hibáiból tanul az ember...Sikerült venni 7 havi kamatmentes részletre egy tévét (utólag inkább várok 3...
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest