Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Érdekes, nekem semmi bajom vele, sőt, szeretem. A numpad néha hiányzik, de mivel kellett a hely, annak mennie kellett. Talán ha találok ugyan ilyen numpadot, akkor veszek hozzá egyet, és valahová máshová rakom az asztalra, de megvagyok nélküle.
Összességében nem bántam meg, tetszik a gépelés is rajta, esztétikus, a hangja is kellemes, megérte az árát.
-
ferensz
senior tag
Nekem is van egy ilyen billentyűzetem valamerre, de valahogy nem tudtam összehaverkodni vele. Azóta is maradtam a márkánál, egy Genius KB-120-at nyúzok. Hála istennek ezzel már teljesen elégedett vagyok.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
veterán
Ha csak a router + modem párost vesszük, az is 10W / óra ( Dlink wifi-s router + 360R modem ). Vagyis évi 4300 Ft.
50 Ft / KWh
50 Ft x 0,001W x 24 óra x 365 nap
[ Szerkesztve ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
cellpeti
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz westcoastog #29 üzenetére
Kiváncsi lennék, hogy mennyit fogyaszt egy átlag lakás standby-ban (1 monitor, 1 TV, 1 modem, 1 router, 1 rádió) mondjuk éves szinten. Szerintem lehet körülbelül 800 Ft.
Amúgy ezt a tönkremenetel dolgot nem az ujjamból szoptam, de most nem találom az anyagot.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Csináltam egy hevenyészett képet, hogy látsszanak az arányok, a helyszűke, hogy miért is vettem meg, és a magyar billentyűzetkiosztás. A fólia még rajta van, az látszik.
A kupiért elnézést, épp vizsgára készülök.
@D1Rect: a józan paraszti eszemre alapozott véleményem szerint nem véletlenül építik be az eszközökbe a készenléti állapot funkciót. Egyrészt van ennek egy kényelmi szerepe, másrészt, éppen azért, mert ritka a "hideg" indítás, nem is tervezik olyan tartósra és ellenállóra az áram alá helyezés során az áramköröket a hirtelen lökéstől védő rendszereket, mert "elvileg" nincs annyi feladatuk, mint régen, amikor tényleg kinyomtuk a TV szemét. Éppen ezért ezek az eszközök hamarabb is adják be a kulcsot a notórius áramtalanítgatás okán, ami plusz költség és plusz környezetterhelés, ellenberger a gyártóknak nagyon jól jön.
Ez magára a PC "dobozára" nem tudom mennyire vonatkozik, az alaplap ott ebből mit bír, de hogy én TV-t, monitort, és egyéb készenléti üzemmel ellátott eszközöket nem áramtalanítanék notóriusan, az biztos.
@cellpeti: Bizony-bizony, a kis Intellimouse Explorer 3.0-t két és fél hónapja használom, de nem cserélném le semmi pénzért. Nagyon meg vagyok vele elégedve
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
legalább az egész gépet lenyomod. Nem biztos, hogy baromság, mert míg csak kikapcsolod, úgy még vesz fel valamennyi áramot, illetve vihar idején nem nyomja szét a tápot. Nem hülyeség kikapcsolni sztem. Jól teszed!
DeFranco:
az a 400dpi-s egér meg nagyon frankó hatalmas UPP neki, nekem is olyan van. A világ legjobb egere, csak nekem most madzag nélkülibe kellene
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
Ringman
nagyúr
kis kereséssel
elvileg lehetséges, de táptól&laptól is függ, az usb portnak 5VSB-ről kell mennie, de még nem tiszta nekem a dolog, több utánaolvasást igényelne.guglikereséssel:
5VSB power on usb keyboardEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Ringman
nagyúr
nosztalgia?
otthon az egyik tartalékbillentyűzet még at csatlakozós, at-ps/2 átalakító is van hozzá, találtam usb->ps2 átalakítót is. pendrivehoz jó lesz
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
félisten
Csatlakozó: USB
Kihal a PS/2 port...
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ringman
nagyúr
van egy ilyenem (ez már kicsit nagyobb a numpad miatt)
icon7 compact wirelesscsak rá kellett jönnöm, hogy képtelen vagyok megszokni az unortodox billentyűzet-elrendezést (hp 8510w bill határeset, de a thinkpadjobbvolt), uh csak ágyból filmezés közbeni bohóckodás esetén használom, pedig a bill kényelmes, sima icon7 classicból van 5 db itthon (ebből 4 tartalék )
jah meg van egy thinkpad asztali bill is a touchpad&numpados régi verzió, csak nincs rajta windows billentyű, uh az sem jó munkára
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
EczkE
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Már majdnem beszóltam, hogy az az ENTER bizony elég kicsi, aztán leesett, hogy csak a HUN billentyűkön nagyok, az angol kiosztáson ilyen apró
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Megnyomogattam már a hülyeazértnemvagyok áruházban, és nekem is nagyon bejön. Nagyon kis pofás, kicsi darabka és az ottani ár sem volt vésze 3-4 k......
All→M8
-
EczkE
veterán
Tetszik. Ár?
Asszem mindenféleképpen!
-
DeFranco
nagyúr
Cave Johnson, we're open here...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok