Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
Ha játszom akkor füles van rajtam, nem hallom amikor megemeli a fordulatot a játék miatt. Csak tudom hogy megemeli. Mire kilépek a játékból és leveszem a fülest meg már vissza is állította a fordulatot szinte. Mivel nagyon jól szellőző, csendes ház, nem tűnt fel a melegedés, a nyári rekkenőt kivéve...
de akkor meg nem foglalkozom vele, mert nekem is melegem van olyankor.
-
tibor72
tag
válasz
#72042496 #94 üzenetére
Mea culpa.... most néztem meg kíváncsiságból biosban a beállítást,: silent profil, legalacsonyabb maximális fordulat 600 rpm ...hát ezért olyan csendes....
(nem tudom hogy tudta levenni ennyire, de tény hogy alig forog, és alig van hangja is, 560-540-590-550-re írja a ventiket,ami nem biztos, hogy valós)
-
tibor72
tag
válasz
#72042496 #88 üzenetére
800 rpm a min........
...... 4-500 hogy....ha csak forog, de nem "szelel" akkor meg minek. Ez még nem zavar (szélzaj meg velejárója, ha kell hogy hűtsön is, ezen a fordulatszámon hűt úgy ahogy én szeretném) és ez csak 140-es venti, nem 200-as vagy nagyobb, hogy 4-500-at forogjon. De kinek mi.
-
tibor72
tag
Nagyon szép, nagyon jó, deee marad az R5 és ahhoz képest drága is, vagy volt(anno 32k).
(#79) Mamuska : az a 2 venti ami a házzal van, és mind2 elöl, szerintem nem hangos, nappal amikor a környezeti zajok is jelen vannak. Viszont éjszaka, amikor már a légy sem zümmög, akkor már hangos, de ez is csak relatíve (aludni tudok egy helységben vele
). Minden venti szabályozva van kb:1020 rpm -re, a két gyári pedig maxon, a saját szabályzásával (három állású kapcsolóval) az sem lehet sokkal több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest