- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
#16939776 #40 üzenetére
hobbiként talán valóban elveszett a varázsa, de azért én őszintén szólva nem bánom hogy a munkaeszközöm összeállítása/fejlesztése/javítása nem heteken át húzódó művelet...
amúgy tényleg eléggé leegyszerűsödött, összeválogatásnál csak kompatibilitási listákat kell nézni, összerakni meg legó. mondjuk én ezt se bánom, így is elég macera ha összetettebb igényeid vannak. -
fatpingvin
addikt
ez nagyon hülye ötlet szerintem... értem én a logikát, csak szerintem hülyeség. mondjuk kicsit az a megoldás jut erről eszembe ami anno Rambus-SDRAM adapterként működött...
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dell notebook topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Energiaital topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest