Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#40553216 törölt tag „érzésre sokkal hatékonyabb vagyok, mint Windows alatt” 
 Ez azért komoly kritika egy olyan rendszerrel szemben, ahol a hw és a sw gyártója is ugyanaz, és kifejezetten a tapigépre fejlesztett rendszert veri le egy nem kifejezetten arra tervezett egész más rendszer.
 „MSO kompatibilitás hiánya”
 Ennek fenntartására minden eszközt be is vet az MS, mert az irodisták jelentős része sem használna holnaptól Windowst, így MSO-t, ha a kompatibilitás teljes lenne.
- 

Különösebben nem féltelek, mert elég profi vagy az olvasottak alapján!  Azért megkérdezem mégis, az SSD-vel foglalkoztál az áttérés óta? Ha nem, akkor van itt egy összevont SSD Linuxos írás, ellenőrzés és optimalizálás céljából. Ha ebben is profi vagy, akkor csak úgy leírtam ide is! Az írás második része a profibb, amiatt mondom, mert azt nem én írtam, nehogy emiatt ne olvasd el! 
 14.04 óta nem volt frissítve, de szerintem sok változás nem lehet, az ellenőrző parancsokat illetően biztosan nem! Az optimalizálása, ramdisk/tmpfs használata meg gép és egyén függő. Ha még nem olvastad, érdemes átolvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest