Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Valóban megtévesztő, én sem értek vele egyet. De ez van, a kiadó el akarja adni a játékát. Egyébként volt már példa arra is, hogy futott egy játék a minimál konfig alatt, és olyanra is, hogy a minimál fölött el sem indult.
De aki azért kicsit ért a gépekhez, és a játékot sem veti meg, sejtheti, mire számítson. Aki meg nem ért a géphez, az megveszi az éppen reklámozott "fut a krájzisz is ultra hájon" hardvert, akinek meg van esze, csak nem az informatikához, az egy informatikus ismerőst bíz meg a számítógépe összerakásával, megfizethető áron (én még PC-re nem adtam 120ezernél többet). Hát kb ennyi
És nincs gond a gépigénnyel 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nincs gond a gépigénnyel