Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Valty #19 üzenetére

Nekem sincs bajom a színészekkel! :) Eszméletlen jól játsszák az összes karaktert. A film is egy kedvenc, most nézem újra kb 6. alkalommal.
    Akkora különbség itt tényleg nincsen - mint pl a tegnapi filmben - de pl ahogy mondod Fibi 2001-ben már 38 éves volt! A többiek tényleg cska olyan 34 környékén (pl Matt leblanc).
    Bár személy szerint nekem az elejétől kezdve jóval idősebbnek tűnnek, mint amik. Még a valós koruknál is egy kicsit. Nem tudom mért.

Egyébként annyit olvastam rólunk, hogy Mónika szerepére először Jeniss-t játszó színész jelentkezett! :) De aztán azt nem kapta meg, hanem a jól ismert Jeniss szerepét kapta. Így visszagondolva elképzelhetetlen lenne másik szerepben. És épp ettől jók a színészek és a film is. Hogy az ember a végén már nem tudna mást elképzelni a helyükben!

@Иван:

Gyerekként néztem ilyet sokat. Volt valami kukacos film is, amikor a kukac a sivatagban tör fel és gyilkol mindenkit. Hát katasztrofálisan pocsék volt. :D A múltkor reklámoztak valamit a TV-ben, ahol szinten ilyen óriás rovarok irtottak (pókok talán?). Nem sokra emlékszem a reklámból, de annyi megmaradt bennem, hogy az a "film" alulmúlt minden eddigi hasonló kategóriás gagyit is. : )

Az überel szó nem véletlenül a hűbéres szóból ered? Ahol a hűbérúr egy csomó más (jobbágy?) felett állt? Nemtom...

@Thunderzolee:

Biztos, hogy jó okkal lettél közösségépítő! Csakúgy nem osztogatják ezt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés