Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz koby11h #107501 üzenetére

Oszinten szolva soha nem ertettem, hogy lehet magara ennyire buszke a boomer generacio.
    Minden generacioban vannak persze (pozitiv es negativ) kivetelek, de szerintem egy generaciot az ir le a legjobban, hogy mit hagytak hatra az utodaiknak.

Na, foglaljuk ossze a buszke boomereket, ugy globalis szinten:
    - Teljesen szetbaszott ingatlanpiac. Gyakorlatilag az o gyerekeik az elso olyan generacio, aki 30 elott gondolni se merhet a gyerekvallalasra, csaladalapitasra, sot, jo reszenek soha nem lesz sajat lakasa. A mi gyerekeinknek (boomer generacio gyereke vagyok) meg aztan plane reszeltek, zero eselyuk van, ha a szulok nem allnak ugy, hogy megtamogassak oket.
    - Teljesen szetbaszott oktatas. A diakhitelen rohogni plane eleg geci dolog, mikor a teljes boomer generacio ingyen tanult gyakorlatilag korlatlan ideig, amit csak akart. Az utodaiknak meg mit adtak? Lofaszt a seggukbe, meg diakhitelt. Nekik az jart, mindenki mas meg bassza meg (ami amugy tokeletesen osszefoglalja a teljes boomer generacio gondolkodasat).
    - A boomerek gyerekei milyen nyomik mar, nem ertenek semmihez, hehe. Jaja, a szuleik milyen faszan megtanitottak mar nekik mindent, mi? ;]
    - Alkeszok minden mennyisegben, hasznalhatatlan, gatlastalan, szarok bele hozzaallasu, agressziv szakik, csaladon beluli eroszak extravaganza - es mindenkit leneznek, akire ez nem igaz
    - Teljesen felelt, szetbaszott, lelakott, elpusztitott infrastruktura, amit a lelek tart egyben.
    - Eromuvek, kozmuvek mind olyanok, hogy a haboru utan a boomerek szulei felepitettek, a boomerek meg leszavaztak minden egyes kezdemenyezest, ahol esetleg belerakni is kellett volna a dologba, szenne-szarra szipolyoztak mindent.

A kornyezetvedelem az pont az egyik olyan dolog, ahol nem igazan hibaztatom a boomer korosztalyt, mert... Fingjuk nem volt rola, es ez mondjuk pont nem az o hibajuk.
    Az, hogy mostmar van rola fingjuk, es minden erejukkel tesznek ellene, hogy a kovetkezo generaciok barmilyen szinten elheto bolygot kapjanak, az mar megintcsak egy masik kerdes, de az igazsag az, hogy ebben abszolut nem egyedul hibasak. Az az en nagyszeru generaciom (most 30-as, 40-es korosztaly) hatalmas hibaja.

Osszehasonlitaskent:
    - Gyakorlatilag ket olyan ismerosom van a rengetegbol, akinek segitettek annyit a szulei, hogy 35 elott eselyuk legyen sajat hazra, hosszutavu penzugyi stabilitasra.
    - Gyakorlatilag mindenki az ismerosi korben, akinek csaladja van, az ugy kezeli a helyzetet, hogy nekunk mar mindegy (kossz, derek, felsobbrendu boomerek, legjobb generacio, arany minden kopesetek), ezt mar elengedtuk, elnyomorgunk valahogy valami kis lyukban, amig meg nem doglunk, mert 60 eves korunkra mi a fasznak kene normalis ingatlan - elotte meg eselytelen, ugye, szoval az van, hogy rakjuk felre a penzt, mint az allat, hogy a mi gyerekunknek mar ne ez legyen, ne arrol szoljon az elete 25-tol 50-ig, hogy ezen gorcsol folyamatosan, meg a kocsog foberlonek hajlong meg nyeli a gecit toluk. Hanem keso 20-as eveikben legyen valami ingatlanjuk, ami sajat. Igen, pont, mint a boomereknek. A kulonbseg, hogy mi mar nem tudjuk ezt harom szelet parizelert megvenni, hanem az egesz eletunk ramegy. Tenyleg faszak vagytok, kossz mindent. Buszkek lehettek a generaciotokra. :C

Erdekes, az osszes boomer, akit ismerek es akivel joban vagyok, es ugy gondolom, hogy kepes onallo gondolkodasra, az annyira utalja a sajat generaciojat, hogy arra szo nincs. Vajon miert lehet ez? :F

• Donki Hóte

veterán

válasz koby11h #107501 üzenetére

Ma találtam az interneten:

Rendőrségi körözés, nem téves a kép, tényleg ő a keresett személy :W

Új hozzászólás Aktív témák