- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Most toltam végig megint. AnnO Xp-n vittem, most win7-em volt és a RAM hiányában néha láthatóan szaggatott (2gigám van). Amúgy 1440x900-ban toltam, minden highon és BFG 9600G-m van meg egy E4500@2,66ghz. Szóval nem mondható erőgépnek mai szemmel. (illetve 3 éve, mikor összeraktam, akkor se volt annak mondható).
Mondjuk szerintem sokkal jobb lett volna a játék, ha az élien részt nem így csinálják meg (vagy bele se rakják). Engem jobban szórakoztat a sárgákra lőni. Az Assult meg az Onslaught pályák zseniálisak a mai napig
-
proci985
MODERÁTOR
igen, közben azt a részt kiszerkesztette
.
na szal a fílinget imádtam, a napos dzsungel már a far cryben is bejött. meg a tipikus b akciófilmeket idéző sztori.
metro tényleg eszméletlenül ette a HWt, de szerintem eléggé jól nézett ki. mondjuk nekem nem jött be, hülye a játék logikája.
-
Cucuska2
addikt
-
Cucuska2
addikt
Én a mostaniakhoz mértem az optimizálást. A gépemen ez a legszebb játék amivel játszottam.
Pl. Kipróbáltam az ArmA 2-t, high grafikán szaggatott, a látótávolság nem volt túl magas, és csúnya volt. A Crysis 2 1680x1050-ben ment az advanced fölötti beállításon (gamer?), és az sem érte el ennek a grafika szintjét.Kassadin: Szerintem vegyeslimites, mert a proci sem túl erős.
-
Recon666
Közösségépítő
Itt egy 5770-el készült videó a BF3 végleges verziójából.
-
proci985
MODERÁTOR
optimalizáltság... low-medium-highra ez teljesen igaz volt, a "dx10" mód és a very high beállításokra kevésbé. 800x600 lowon anno 20-25fpssel futott egy 2.66os celeron D + giga ram + x1600pro társaságban, 1024 mediumon pedig játszható volt egy x800gton (mondjuk volt mellette egy q6600 és 4 giga ram).
very highon ott jött a vicc, hogy hiába volt ott az x-fi fatal1ty pro gamer (egyik leggyorsabb "gamer" hangkártya akkoriban) és hiába volt ott a q6600 (a negyedik leggyorsabb proci akkor épp a piacon) , nem engedte a very high audio/fizika beállításokat. beraktam a dx10es 3870et, onnantól ment a very high fizika és audio is (hogy ez hogy függött össze a grafikus kártyával...). highon vitte szépen, very highon a shadereket és shadowokat mediumig kellett húzni, azok ették nagyon az fpst.
a fizikai szál meg külön vicces volt, a 3.0ára clockolt q6600on még limites volt. állítólag 3.6-4.0ra clockolt core2nél már nem volt szűk keresztmetszet, node akkor is...
viszont szépnek szép, jó az ai, jó a fizika, interaktív a környezet.
két napja vettem egy 6950 2GBt, és elő kellett vennem egy négy és fél éves programot, hogy megnézzem: "but can it play crysis?". yes, it can. és onnantól, hogy 1080p/ultra/0xAA/4xAFben tökéletesen fut... onnantól végigjátszhatom mégegyszer
.
-
Recon666
Közösségépítő
Valóban az egyik legszebb játék mai is, de pl BF3 (Frostbite 2), fölülmúlja és az optimalizációval sincs gond.
-
Cucuska2
addikt
Ópen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest