Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
2 napig fólia nélkül használtam miután megvettem, semmi gond nem volt. Vettem rá üveget, szokásos mizéria(mostanában egyfélét használok), barátom gsm boltjába járok felrakatni évek óta, ott is veszem meg a fóliát/üveget....., szóval felrakták, megnézem, ok szuper. Bekapcsolom a telefont, feloldanám a kijelzőt, de nem megy. Ugye jelkód először.... mondom: mi a f...? Idáig semmi baja nem volt....hopp! Beugrott, hogy volt erről szó a fórumon. És tényleg! Ahogy felkerült az üveg, egyszerűen nem értékelte az érintést.
Gyorsan jött is a frissítés rá. Jó lett! De nem 100%-os, inkább olyan 95-nek mondanám.
Emiatt nem gariztatnám most csak ha lenne csereprogram rá, akkor.
Fólia nélkül biztos 100%-os, de fóliával azért kicsit jobban kell koppintani a kijelzőre még most is....de mondom, így már megfelel bőven.
Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban. Ráadásul szoftverfrissítéssel oldja meg az érintésérzékenységet? Ott valami nem jött össze akkor...
a kijelzővel lehet valami gond.
Mindegy.... , ha nem is tökéletesen, de működik.
Minek rakok rá fóliát, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a kijelzővel lehet valami gond.