Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyél fanboy, nekik nem kell dönteni!
Make Asia Great Again!
-
Gergő_
őstag
samsung e2370
-
CoolBoy323
nagyúr
köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat
-
Def26
félisten
Samsung vagy iphone. Többit kerüld.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz CoolBoy323 #6 üzenetére
Pedig ezen kívül csak
mocskokvannak. De Te tudod.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz CoolBoy323 #8 üzenetére
Akkor meg Lenovo. Ha már ezekből lehet választani.
-
hoffman_
nagyúr
hardverüket nem ismerem, külsőre a thl a legszebb szerintem, majd az umi.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Gergő_
őstag
Másfél éve használom. Nagyon karaj. Tényleg nem emlékszem mikor töltöttem utoljára, legalább 6 hétig bírja azt biztos, Igaz nem telefonálok sokat, talán fél órát a hat hét alatt és küldök vagy 30 sms-t, de nem kell aggódnom hogy lemerül vagy összetörik. Biciklizés közben kiesett a zsebemből, így hagytam el. Aztán visszafordultam és megtaláltam egy betonpadkán, valaki odatette és így ott ült az esőben, egy karcolás volt rajta, de tökeletesen működik azóta is.
-
Psychonaut
veterán
Esetleg a Zopo ZP300+-t is felvenném erre a listára (és valószínűleg az is venném). Ha mégsem, akkor UMI.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Psychonaut #12 üzenetére
ez "csak" két magos... :/
az UMInak meg kicsi az akksija
Jó az a samsung, lehet veszek is egyet majd, melóba tökéletes lenne... de akkor is kell egy "utcai"
-
Psychonaut
veterán
válasz CoolBoy323 #13 üzenetére
Ha meg úgysem jó, amit mond más, akkor minek kérdezed?
-
Mr.Csizmás
titán
Mi-2
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Psychonaut #14 üzenetére
1: egy vélemény nem vélemény
2: érveket várok pro és kontra@Mr.Csizmás: rápótolod a hiányzó részt?
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz CoolBoy323 #16 üzenetére
ZP300+: kit érdekel hány magos? Használni veszed, vagy e-penist növelni? Ha előbbi, akkor nézz utána, lehet, hogy két magos telefon is megfelelő lehet. Én a bóvli egymagos telefonommal is tökéletesen elégedett vagyok (Omnia W).
UMI X1: ha neked kicsi az akksija, akkor miért van egyáltalán a listán? Pontosan ilyen paraméterek alapján kell szűkíteni.
-
vans?
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
-
kmisi99
addikt
válasz CoolBoy323 #19 üzenetére
Én s3 ról váltottam vissza az S2 re ég és föld volt a különbség az S2 javára sokkal jobb sokkal gyorsabb mint az s3. Nem mindig jelent jót a sok mag.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz CoolBoy323 #21 üzenetére
esetleg egy felujitott SGS1, nekem sagit volt teloja jutott, gari vege elott egy honappal fodarabcseres, gyakorlatilag egy uj telot kaptam extrakkal egyutt olcson.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22 üzenetére
az semmi jelentős előrelépés nem lenne a Defyhez képest
-
callmeakos
veterán
A felsoroltak közül szerintem a ZTE
All→M8
-
FalconKnight
aktív tag
válasz CoolBoy323 #23 üzenetére
Én is a ZTE-t venném! Nekem tetszik Designben, a ZTE mégiscsak egy márka, az egyetlen ami hátránya az a képpontsűrűség...
Falcon
-
SlayerPrince
csendes tag
Én egy Defy Plusot készülök lecserélni.
Egész régóta figyelem a kínai piacokat, elegem van, hogy amit itthon meg tudok venni az már teljesítményben gagyi.
Ezért döntöttem egy kínai készülék mellett. A legérdekesebb, hogy a baráti társaságom sas szemekkel lesi, hogy lám bebukom-e ezt az üzletet. iOcean X7 lett a választás.1. Az A820 vaku miatt esett ki nekem mivel az fontos szempont volt, defy plus ebben erős nagyon meg nem is szép, de ez csak szubjektív vélemény.
2. A ZTE V967s szép és olcsó, viszont 5 hüvelyken féltem a qHD felbontástól, ja és a kamerától is kicsit.Láttam 5 mpx-es ZTE kamerát nem voltam feldobva, még úgy sem, hogy nem sokat használom.
3. UMix1: aku = 0 , másképp egész okés a készülék, nekem nem jön be.
4. ThL W100 : semmi érzésm nincs vele, olyan semmilyen, .
Ha nem fontosa az vaku akkor legyen az A820-as, ha igen akkor legyen a ZTE v967s. A830-as jobb volna ha a Lenovo mellett döntesz.
Tartsd szem előtt, hogy milyen közösségi támogatottságra számíthat kb a készülék.
Remélem segítettem picit.
-
Terentius
őstag
Én hónapok óta nézem a kínai csodákról a beszámolót és ne hallgass a fentiek véleményére.Én a Thl W100-at veszem meg,mert mindenhol csak pozitívak a tesztek róla.
OnePlus 12 16/512
-
EczkE
veterán
-
Terentius
őstag
A lényeg 4 mag alá ne add.Nagyon jól sikerült az új MT soc
OnePlus 12 16/512
-
Def26
félisten
válasz Mr.Csizmás #31 üzenetére
Az is a zsebedbe fér?
-
EczkE
veterán
-
kmisi99
addikt
válasz SlayerPrince #27 üzenetére
Ez az IOcean X7 kvajól néz ki. Ha megvámolják is 60 000 körül megkapható. Lehet beruházok egybe nagyon jó cucc.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz SlayerPrince #27 üzenetére
a levonóval nekem is a legnagyobb bajom a vaku... igaz, csak néha használnám zseblámpának, de akkor jól jön...
ZTE nagyobb akksi, de nagyobb kijelző is, ergó többet fogyaszt... nemdebár?!
A THL olyan arany középút, csak hát fehér :/
Az UMI meg szép, de tényleg az akksi az.....
mondjuk csak számok az akksinál, fontos a jó rom... meg ha most egy napot bír, vagy 1,2-t, az teljesen mindegy
-
SlayerPrince
csendes tag
kmisi99 (#34) : Ebben az árkategoriában a legszebb szerintem, tudása is tök jó. Csak épp érkezne már meg
CoolBoy323 (#35) : a ZTE nagyobb aksi azért nem elhanyagolható, a kijelző méret nem feltétlen sokkal nagyobb fogyasztás, főként ha azt nézzük, hogy nem egy FullHD kijelző zabálja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Neil Watts #37 üzenetére
ejjjjj, hogy szégyelld el magad
-
Def26
félisten
válasz Neil Watts #37 üzenetére
Jó de ez windows bullshit. Ki vesz ilyet?
-
BYpsilon
csendes tag
válasz CoolBoy323 #35 üzenetére
Nekem most THL W100 fog jönni. A nagyon hasonló paraméterek miatt az ár döntött. Elsőre nem akartam sokat tenni china phone-ba.
Az UMI X1s akkuja el van irva a leírásban, nagyobb 1850mAh. Ha a THL 1800mAh nem érzed kevésnek, akkor az UMI 1850mAh miért kevés.
A w100 kuponnal 155$, az x1s 190$ szinténkuponnal. Előbbin alapból van magyar nyelv, UMI-n nincs. Mondjuk ez legkevésbé érdekes szempont nekem. Inkább csak későbbi eladása miatt számit.Három ill. négy lényeges különbség van a két teló között az UMI javára.
1. ua kijelző méret mellett kisebb készülék méret.
2. HD felbontás ami nagyob ppi érték
3. GorillaGlass
4. Van feketében is.A THL mellett szól a 2 akku és az ára. Elég sok video teszt van fenn róla és nagyon korrektnek tűnik. A THL mint kínai márka helyben ismert, nagy név. A közösség is nagyobb mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz SlayerPrince #36 üzenetére
Majd valami kis élménybeszámolót tudsz írni?
-
hunaqua
addikt
Thl W100 most ár-érték arányban verhetetlen.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
CoolBoy323
nagyúr
THL W100 megrendelve
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz CoolBoy323 #45 üzenetére
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
danih
veterán
válasz CoolBoy323 #45 üzenetére
Jól néz ki... ám ezekhez kiegészítőt gondolom lehetetlen találni, pl. passzoló méretű tokot...
-
CoolBoy323
nagyúr
biztos hogy lesz, előbb-utóbb... nagyon új még a teló, egy hetes sincs talán a piacra kerülése, ezért még nincs semmi gyári! de tuti lesz, mert eddig minden THL-hez volt!
amúgy meg nincs nagy különbség 4,5"osok között méretben, szóval univerzális tök is szóba jöhet!
van olyan oldal, ahol adnak is hozzá alapból ajándékba...
-
Terentius
őstag
válasz CoolBoy323 #48 üzenetére
Most rendeltem meg én is Minidealről.Elvileg adnak már hozzá tokot is.155 $ volt.
OnePlus 12 16/512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest