Új hozzászólás Aktív témák

• Obi-1

őstag

válasz Akheron #10 üzenetére

Foxconn élményem:

www.pcland.hu a bolt címe. Pár utcára lakom tőlük, náluk veszem át a dolgokat, Interneten megrendelve. Most például a rendelés másnapján már megvolt az áru.

300W FSP tápot adnak hozzá. Elég igényesen néz ki, kukucskáltam, tele van hűtőbordákkal. Egy 8 centis venti hűti. Az FSP gyártja például az Aopen tápjait, így megbízhatónak tartom, szerintem el kellene bírnia a te konfigodat is. Ha biztonságosabbnak érzed, akkor érdemesebb egy 350W, 12 centis ventis tápot venni, külön, és ezt a tápot eladni. Sulineten kívül elvileg kapható 350W FSP és 400W Hipower táppal is.

A ház kiképzése nagyon tetszik, egyedül az oldallemez nyítása nehézkes. A tető és az alaplap oldali lemezek szegecselve vannak. Masszív felépítésű, szerintem nem fog rezonálni az oldala. A Foxconn témákban nagyjából leírtam az előnyeit.

Az USB a ház alján van, ez kár, de nagyon sok háznál így csinálják.

Sajnos tapasztalatom még egyáltalán nincs vele, szüleimnek rakok össze egy gépet, ahhoz lesz. A konfig egyéb alkatrészei pedig még nem érkeztek meg, a sajátomat a próba kedvéért nem akartam bolygatni, nem is nagyon lett volna rá időm.

Ha a táp nem kell belőle, talán jobban jársz egy Mistralos Chieftec házzal 11.000 forintért, hasonló fekete-ezüst kinézet. Kicsit a Chieftec jobban is tetszett, de nekem kellett a táp.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés