Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Merevlemezből vagy 160 GB-os, vagy 250 GB-os kerül az iMacbe, de rendelhető 500 MB-os is.
tyuha 500 megas is... aztabetyar...tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Daywalker
addikt
Na de jó h ezzel a retek hűtéssel jön a Sapphire X1800-as. Remélem füldugót is mellékelnek hozzá.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
Az összes X1K-t hallottam, láttam, fogtam, éreztem
Tulajdonképpen az XL még jó, mert az csak néha hangos (értsd: lassan forog, de néha magasabb fordulatra kapcsol még terheletlen állapotban is), nem úgy mint az X1600 és X1300. Hát azok vmi szörnyűek. A hajszárítóm halkabb.
Aztán lehet h a végleges példányokra már rábűvészkedtek vmi megoldást, amitől ez megszűnik.
[Szerkesztve]"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
biker
nagyúr
a címben eBook van iBook helyett
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
iSomebody
csendes tag
...és a cikkben meg sem említik, hogy a G4 proci kb másfélszeresét adja egy P4-nek, tehát az emac (amit mellesleg oktatási célokra szánt az Apple) minimális gyorsasága kb 1,5 Ghz pentiumban mérve ...
eBook...? nem is tudtam, hogy létezikApple iMac 17'', 1.9 GHz PowerPC G5, 1 GB ram, Ati Readeon X600 Pro (128 MB), iSight webkamera
-
anulu
félisten
valahogy a Mac-ec még mindíg nem tetszenek...
az XL 133k?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rudi
nagyúr
Nézd meg itt Bővebben: link a rendelhető cuccok között ott van hogy 500 GB-so merevlemez és az angol odalon ugyanígy megtalálható Bővebben: link. Lehet, hogy 2x256 GB formájában jön ki az 500 GB, de egy iMac annyira kicsi belük, hogy bem tudom, elfér-e benne két merevlemez. Itt Bővebben: link van egy animos kép (a hátára fektetet iMac-es). Ezen csak egy merevlemeznek látok helyet, de majd, ha idetéved egy avatottabb almás elmondja, hogyan is van pontosan. Lényeg, hogy leher 500 GB-nyi adattárolóval is iMac-et venni. Hogy az két drababban vagy egyben van talán már annyira nem is fontos.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
zsiga667
addikt
Bővebben: link
Itt vannak fotók a belsejéről. -
zsiga667
addikt
Bővebben: link
Kis helyesbítés, amit linkeltem az még az előző generáció volt, ez az új.
Tudtommal 2db 250-esből jön ki az 500GB, de csak a nagyban van hely a második winyónak. -
-
rudi
nagyúr
Gyorsan szólok, hogy Sulinetben is vannak almás cuccok
Mini eccer Bővebben: link
Mini még eccer Bővebben: link
iBook eccer Bővebben: link
iBook még eccer Bővebben: link
iMac G5 Bővebben: link
A leírásban a gyártó azonosítója alapján ki lehet deríteni, hogy pontosan milyen konfigokról is van szó.
Jellemző a Zország tudására/hozzáállására, hogy éppen az eMac hiányik a listáról...Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
engusz
veterán
Láttunk már könnyebb subnotebookot is, mint a kisebbik iBook. A dizájn is vitatható. Nem mondom, hogy nem tetszik, de nem hinném, hogy az egyszerű szobámban beleolvadna a környezetbe.
De az új iMac tetszik. Tényleg nem nagyon van ellenfele.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Macc
aktív tag
Kar hogy ebben a friss cikkben pont a vadiuj PowrMac-ek maradtak ki:
ebbol 2 tartalmaz egy ketmagos 2 ill 2.3 GHz-es procit, a Quad elnevezesu meg 2 db egyenkent ketmagos 2,5GHz-es procit... 16GB-ig pakolhato bele RAM, akat 1TB vinyokapacitas raidelve is. NVidia 6600 videokari Pro/XT 256MB, v. FX Quardra 4500 512MB RAM-mal. az aktualis Csucsgep elgondolkodtato... -
bolondember
MODERÁTOR
csak annyit megjegyeznek, h az alienben az az ominozus x800gto ultimate 53700 magyar fizetoeszkoz - honnan vettetek ezt (ennek tukreben horribilis) arat?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Don Vittorio
őstag
Majd amikor már az Inteleket nyomják 2 éve, veszek egy ilyen quadot használtan. Eddig is mindig 2 év után vettem Macet használtan, és sose nyúltam mellé. Mit fogok röhögni az Inteleseken.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
Persze. Grafika, videó és anim rendereléséhez kiváló.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
engusz
veterán
válasz Don Vittorio #23 üzenetére
Húúú, de hangosak voltak a múltkor!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Don Vittorio
őstag
Az egyik volt hangos, a dual-1.8 De már dolgozom a halkításán.
-
engusz
veterán
válasz Don Vittorio #26 üzenetére
Én meg addig összeállítok a PC-d számára egy zajcsökkentő szettet. Persze, ha tényleg komolyan gondolod, hogy vízre szállsz...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Zenty
őstag
-
Don Vittorio
őstag
Van, ami kihasználja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest