- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
mi koze a RAMnak a VGA-hoz ? Valoszinuleg munka miatt kell neki ennyi RAM, a vga meg hogy neha tudjon vele jatszani vagy akarmi.
Nem minden gep jatekra van, sot a legtobbjuk nem!
-
electrodoki
aktív tag
-
BL@CK
tag
Szia!
A ramot kihasználom, azért kell ennyi. Vga teljesen jogos, ez cserére vár, pascal lesz helyette, lehet több db is. A tápegység azért ekkora, mert harmad áron sikerült beszerezni, a másik, hogy szoktam tuningolni, néha 4db vgaval is, úgyhogy néha szükség van rá, egyébként teljesen fölösleges, igazad van, ennek a rendszernek egy 4-500W-os is bőven elég lenne.
-
electrodoki
aktív tag
Lenne pár kérdésem. Minek 32Gb ram ehhez a VGA-hoz, illetve az 1600W-os tápot sem értem... Ez számomra csak rongyrázás. Már bocsánat!
-
duc
aktív tag
Szép, igényes munka! Sok sikert a következőkhöz!
-
Calibra72
aktív tag
Hát igen, ha van egy jó lézer/stanc gép, meg hozzá egy jó programozó, a lehetőségek eléggé tágasak
Persze egy jó élhajlító és porfestő sem árt 
Gratula, jó lett !!! -
gold007
tag
Wow, komoly kis házikó gyárilag is. Nekem nagyon tetszik a designja, szeretem ezt a letisztult stílust.
A gyári állapotot nézegetve pont azt gondoltam, hogy miért nem állítva van az alaplap. Látom nem csak nekem jutott eszembe
-
BL@CK
tag
Igen tudom. Erre a célra a demciflex porszűrők a legjobbak, nekem amit beraktam ideiglenesen egy másik géből van, de az nem oda illő, majd amikor eldöntöm, hogy milyen szinű lesz akkor ahhoz valót valószínűleg be fogok szerezni.
-
Sanchez638
addikt
-
BL@CK
tag
A venti csere óta már az is került, de különösebb jelentősége nincs, mert kb hetente szét van szedve és takarítva, ezen a szokáson a porszűrő se változtatna

-
Sanchez638
addikt
Egy vékonyka porszűrőt érdemes lett volna..

-
zarayg
aktív tag
-
tailor74
addikt
-
BL@CK
tag
-
tailor74
addikt
Gratulálok, szép munka, látszik a beleölt idő.

Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz festés után? -
meridarider
tag
Grat a cikkhez szép munka.
Ha bejön a caselabs ajánlom figyelmedbe jayztwocets nevű figurát. A skunkworks fantázianevű szörnyeteggel
-
BL@CK
tag
-
sanzi89
addikt
Miért nem használjátok a PH saját képfeltöltés szolgáltatását?

-
BL@CK
tag
Átrakom a képeket holnap majd google-be. Addig sajnos lassabban fog bejönni. Előző cikkemnél semmi gond nem volt a dropboxos képekkel.
-
Adamis
őstag
-
tDr1v3r
veterán
-
Viktor77
titán
-
ribizly
veterán
-
zarayg
aktív tag
nekem nem jelennek meg a képek

-
Goblin12
őstag
Szép munka.
Van az a pénz.

-
BL@CK
tag
Köszi szépen nektek, hamarosan bővülni fog ez a cikk is, volt egy teljes venticsere a gépben Noctua Linus Edition NF-F12-esekere, a tápban pedig Noctua Linus Edition A14-re. A másik cikkemmel is hamarosan jelentkezek, ami sokkal látványosabb átalakítás!
-
Steve1207
veterán
Szép munka lett! Kicsit utánanéztem a háznak, mert annyira nem vágtam ITX szekcióban, ez nekem nagy lenne ITX-nek
Anno volt egy GZ-M1-es giga házam, amikor még mATX-ben nyomultam, kb hasonló méretű lehet ez a kuckó is. Így viszont sokkal jobb, ha a mATX méretet nézzük. Plusz a modding élmény azért még többet dob ilyenkor! Hajrá 
-
gezatata
aktív tag
Köszönöm szépen a cikket.
Jó egészségben használd sokáig! -
ncc1701
veterán
Nagyon profi, gyári lett, és hát a ház is nagyon pöpec cucc volt eleve.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze egy jó élhajlító és porfestő sem árt