Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#79) borg25 válasza Hieronymus (#76) üzenetére


borg25
(senior tag)

Most hogy közeleg a tél 6 atombomba a felső légkörben egy-egy kontinens felett megoldaná a problémát. Az eddig felrobbantott 2000-hez képest az semmi. Ellenben ott kontinens befedő EMP bombaként viselkedik. Annak meg csúnya hatásai vannak. Elektromos hálózat túlterhelődik, összes nagy transzformátor kuka. Terhelés nélküliséget nem bíró erőművek szintén kuka. A maradék hálózat a túlterheléstől omlik össze.
Azokat legyártani nem fél év, egyszerre mindet inkább évtized. Persze ott a benzin és a dízel aggregátor, csakhát vajon mi mozgatja a benzinkutakon a szivattyúkat? Áram, nah annak is mehet az aggregátor. Télen, hogy az emberiség ne fagyjon halálra gáz kell. Van egy tippem, hogy mi áramoltatja azt a csővezetékben, s honnan szedik a hozzá szükséges energiát.... Persze csak akkor ha az EMP nem intézi el azt a 1000km vasvezetéket....
Aztán ott van a kérdés, hogy a hűtőházakban lévő élelmiszerrel mi lenne? Egyáltalán élelmiszergyártással úgy mi lenne? Ehhez csak azt kell hozzávenni, hogy átlag háztartásban ha van 1 hétre elég élelmiszer, akkor az már sok.
Mire eljönne a tavasz az emberiség eltűnne. Csak vele tűnne a környező erdő is, hogy legyen tűzifa.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.