- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
steven84
tag
A legtutibb rész nekem a MW2. Az nagyot tudott lépni grafikában és játékmenetben az elődjéhez képest.
Simán merem a szériát kritizálni, mert az összes részt lenyomtam, multival együtt. De mivel a játékmenet változatlan. Legalább grafikailag fejlődhetne nagyobb lépésben. -
sultansmith
senior tag
-
djculture
félisten
Ebben már macska lesz vagy aranyhörcsög?
Macska bajszát a PhysX tökéletesen tudja emulálni.. -
Ed3r_X_
nagyúr
Egy játékot nehogy már a multis közönség alapján ítélj meg. Lehet neked nem tetszett, de MW2 multival kb 1000 órát játszottam, ez fix, és az egyik legjobbnak tartom, 600 óra CoD 2 multi után.
A single meg magánvélemény, de mindegyik CoD-nak könnyű szerintem. És nem, nem csak easy módra állítva. Ilyen volt már az 1-től kezdve.
A grafikáról annyit, hogy multis lövöldözés közbe a csilli-villi grafikát kell nézni? Nem hiszem, mert az első sarkon leszednek. CS GO grafikáját miért nem fikázza senki?
-
mettek
addikt
-
hommeros
őstag
Győzi sukárabb. Én csak leírtam egy más véleményt is. Legyen egyensúly.
De írhatok negatívumot is Ghost-ról:
- gégeátültetés snoopy dogra nyóccász forint, plusz slot 900Ft, egy camo 600Ft. Akkor minek a DLC? Minek fizetek a játékért?
- füstre nincs olyan, akit ne laggoltathatnék be
- az győz, aki hamarabb észreveszi a másikat, skill, reflex semmit nem ér - minek a perk rendszer!?
- keresgélni kell a hostot, mert amit kioszt, 10-ből 7 laggos. Van aki észre sem veszi.
- nincs patchelése a hibáknak egy ideje -
janos1988
addikt
Mindenhol ez megy. Van egy kész termék, elvesznek belőle ezt-azt, hogy majd fél év/év múlva újra hozzáadják és új dizájnal meg hatalmas marketinggel újra eladják.
-
.LnB
titán
-
hommeros
őstag
A COD4 motorja elég nagyot szólt mikor megjelent, ahogy a COD2 is nagyon szép volt a maga idejében. Szvsz nettó hülyeség, amit írsz. A lényeget meg leírtam a csilivili graffal kapcsolatban, aki játszott is COD-dal komolyabban, az vágja a témát. Persze, jöhetne szebb, de multiba azonnal cfg módosítás lenne úgyis. Mondjuk legyen szép, mint crysis, rombolható, mint BF, de elfusson ám a silkroad crackes verzió a P4-en. Mer' az gamer gép!
Rosszul gondolod, mert az SP a történet miatt ugyanolyan fontos szál a játéknál, mint a multi. Több emberrel beszéltem, akinek az volt a fontosabb, nem a multi. Nem véletlen fektetnek ennyi pénzt meg energiát bele a fejlesztők.
Nincs közösség az új verzióban? Mondjuk az elég szomorú, ha neten vannak csak valakinek barátai, és a COD verzióval kell őket váltani.

Jó, hogy jön új verzió évente. Így van változás a perkekben, a fegyverekben, mappokban. Persze, ez kihívás, az meg smafu, mert hát a CS mappokat fejből ismerni (na meg DUST only) az a valami. De ha ez kell, hát istenem, azért mások had érezzék már jól magukat.

Mindig csak a QQ, meg szar a játék, szar a graf, mindenki cshíííter, nem rombolható a környezet (QQ - sose volt az, innováció kell, mert a 15x15 méteres mappot annyira jó lenne csutkára bontani)
Pedig nekem is vannak fenntartásaim a COD-al, mint ahogy írtam is fentebb. -
.LnB
titán
Annó megvettem a MW2-t. Mert annyira szeredtem a Cod4-et, hogy azt még vártam.
Feltelepítettem és rögtön belevetettem magam a multiba. Volt vele sok gond, ugye nem voltak dedikált szerverek stb. De a legdurvább, amin ki voltam akadva, hogy az első nap cheaterekkel volt tele a szerver. És nem vagyok az a fajta aki fűt-fát cheaterez. Ezek konkrétan speedhack+aim 5mp alatt nyerték a köröket.
Ott kezdtemmegutálnimeggyűlölni a COD szériát. -
.LnB
titán
-
kengyel
nagyúr
Én mindenesetre várom ezt a részt is

-
hommeros
őstag
Mindenki a grafikával jön, de COD-ban sose az volt a lényeg, HC gamer meg alapból leconfolja

Kevés játék van, ami rendesen pörgős. Nem mindenkinek van ideje/kedve enchantolni Harry b. Potter varázsbotját 3 hónap alatt, amivel aztán 0.3 másodperccel hamarabb ölsz meg egy agyatlan mobot. Az SP játékok háromnegyede meg brazil szappanopera. Ezért frankó a filmes húzás a COD SP-ben. Inkább legyen Michael Bay, mint végighallgatni a Dallas összes fejezetét 1 órában. Kb ilyen volt a Wolfeinstein új része is: [link]DE! A cod reflex harc legyen, ne technika. Ha okos gránát lesz benne kanyarkövetéssel, akkor biztos, hogy felejtős.
-
.LnB
titán
Tudod mit, nekem is tetszik. Sőt az E3-as prezentáció is tetszett.
De!
Szinte minden részt jól felvezetnek, ügyes marketing, nagy ígéretek. Szépen felépítik, hogy az ember felfigyeljen rá, izguljon mikor jelenik meg. Jól csinálják. A dolog működik is, mivel millióan megveszik.
Én viszont nem, mert van az a "szuperképességem" (
), hogy átlátok már ezeken. Tudom, hogy azt látom amit látnom kell. Amit látni akarok. Nem azt amit végül kapni fogok. Nem azt, ami a játékból a fejlesztés végére lesz. Divat ekézni a COD-ot, ezt a divathullámot én frankón meg is lovagolom. De én is örülnék, ha végre egy jó játékot kapnánk. Igazság szerint a COD se nem rossz, se nem jó játék. Egyszerűen a COD egy semmi, mindig ugyan az. Semmi változás. Mint ha évenként átneveznék a játékot, kicsit más időbe helyezik a történetet, és más a főgonosz. Van egy recept amin nem mernek változtatni. Végül is miért tennék, hisz működik. Ezért tartom én többre a Destiny féle játékot, ott mertek nagyot húzni. Próbálnak valami egyedivel előrukkolni.
Ezt nem szoktam hangoztatni de erre a COD-ra kíváncsi vagyok. De nem veszem meg, kivárok. Mert mindig ez van. Olyan ez a COD számomra mint egy puki, eshet jól, de lehet belőle komolyabb baj is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolfman
veterán
Persze, autós játékoknál is ez van. Mindig megkérdeznek versenyzőket, igazi tesztpadon nézik a grafikonokat, meg hájdef mikrofonnal veszik fel a hangjaikat és mi szuper ez már és a versenyzőket faggatják, hogy melyik autó hogyan reagál a verseny alatt stb stb stb., aztán a kész játék meg full unalmas lesz, mert pont a hangulatra nem figyelnek.
-
Kaiku
senior tag
-
saelin
veterán
-
bbTamas77
aktív tag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy tíz évre előre levan gyártva a COD részek.
Ne felejtsük el azt sem, hogy a COD-kat potom pénzből fejlesztik, szinte csak reklámra költenek.
-
steven84
tag
Nagyon készül a játék. Csinálják az új skin-eket és scripteket ezerrel a jól bevált 14 éves engine-hez...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tDr1v3r
veterán
-
antikomcsi
veterán
Nekem eddig tetszik ez a BattleCryTar!

-
gyuribácsi88
addikt
Majd meglátjuk, de szerintem ez a rész már felejtős lesz, pedig COD 1 óta codozok, a COD2 multi volt pc-n nekem a favorit, utána a COD4 és a WAW xbox-on, az mw2 meg az mw3 még elment, a többi meg felejtős. A BO széria nekem nem jött be annyira, a ghostot meg ma el is adtam. Évről évre sz@rabb verziókat dobálnak ki, hiába a nagy hype ez a rész szerintem nagy leégés lesz. Fényévekkel jobb játékok jönnek idén.
-
sultansmith
senior tag
-
wolfman
veterán
Ha a lábamat beleveszem, akkor sem tudnám megszámolni az ujjaimon, hány taktikai, katonai, háborús játék készítésekor hallottam, hogy "találkoztunk igazi SEAL-esekkel meg SWAT-osokkal és mindenféle kemény csávóval és ezek igazán kemény csávók és kemények és küzdenek és mi ezt visszük bele a játékunkba, mert ezek keményen küzdenek és odacsapnak ha kell..."
Unalmas és semmitmondó sz@r.ág!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
baluka6
aktív tag
Szerintem a COD 2 óta csak próbálkoznak...
-
sultansmith
senior tag
Nahát, igazából ha a végén kicserélnénk a főcímet, bármelyik COD beharangozója lehetne... :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként tényleg.
Sok ember kevésnek tartja a CoD-okat játékra.Miért nem csinálnak egész estés filmeket belőlük? De komolyan ? Hatalma blockbusterek lennének, főleg ilyen Transformers, meg társai mellet. Akciódús lenne, király röbbanásokkal ( Fuck yeah Michael Bay, kifrancvagyte?
) A történet meg olyan amilyen.(#4) $p@rr0w
Nem.
-
$p@rr0w
őstag
X360/ps3-ra is jön?
-
sTERNI
senior tag
"..pretty strong pedigree with storytelling.."
"..very compelling characters.."
"..new storytelling techniques.."
"..you gonna see moment in situations I haven't seen in a movie let alone in a video game before.."Az a baj, hogy nem látják a fától az erdőt... esküszöm ezeknek filmet kéne rendezni, nem játékot készíteni.
-
Blindmouse
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
A károgóktól függetlenül nekem ez még mindig tetszik. MOndjuk E3-as videó is tök király volt szerintem. Mint anno a Black Ops 2 tesztemnél írtam, ( ami szintén a jövőben játszódik ugyebár) én az ilyen CoD részeket egy interaktiv filmnek fogom fel) De annak rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy átlátok már ezeken. Tudom, hogy azt látom amit látnom kell. Amit látni akarok. Nem azt amit végül kapni fogok. Nem azt, ami a játékból a fejlesztés végére lesz. Divat ekézni a COD-ot, ezt a divathullámot én frankón meg is lovagolom. De én is örülnék, ha végre egy jó játékot kapnánk. Igazság szerint a COD se nem rossz, se nem jó játék. Egyszerűen a COD egy semmi, mindig ugyan az. Semmi változás. Mint ha évenként átneveznék a játékot, kicsit más időbe helyezik a történetet, és más a főgonosz. Van egy recept amin nem mernek változtatni. Végül is miért tennék, hisz működik. Ezért tartom én többre a Destiny féle játékot, ott mertek nagyot húzni. Próbálnak valami egyedivel előrukkolni.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)