- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Elmagyarázni az OO-t valakinek megvan 15 perc alatt. Ez tiszta.
De ha ezután tanítod neki a használatát is, azt vettem észre, hamar elszáll az értelem bárkiből.
Félreértés ne essék, nem nézek le senkit, de magamról tudom, hogy nem kevés időmbe telt mire télleg el tudtam magamban rendezni mindent, amit "hablatyoltak" anno.
eziskamu:
Nem az a nehéz, hogy elmond, ez egy ember osztály, neo pedig egy ember. Hanem, hogy neo egy extended ember, akit át lehet adni pl egy robot osztály objektumának, aki használja neo metodusát, és tud ezt meg azt csinálni.
AMúgy C++-hoz is van rengeteg "osztálydefiníció" (C++ -ban nem tudom a helyes nevét, ne bántsatok
) mint JAVA-ban. Azokat megkeresve és használva az is tud jó lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest