Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
válasz jokerke86 #2100 üzenetére
en kikapcsolom lefekveskor a wifit es a mobil adatforgalmat
utana peddig bedside mode-ba teszem, ami phone call onlyra van allitva (ennek mar nincs sok jelentosege mivel ki van minden adat kapcsolva, viszont alacsony hattervilagitassal folyamatosan mutatja a pontos idot)
-
tezsparker13
tag
válasz jokerke86 #2102 üzenetére
Javulni fog. Kell neki pár nap mire beáll az akksi. Én elég extrém módon használom. (rengeteget nyomom, gépelek, olvasok. Átlagnál többet szerintem) Így kibír egy napot, de estére már kéri a töltőt olyan 20.00 felé. Hétvégén viszont Szombat reggel 8kor levettem és Vasárnap este még volt rajta 36%. Szerintem manapság ez elég jónak mondható. Ennél csak az ipad-em tud jobbat felmutatni üzemidőben.
-
-
tezsparker13
tag
válasz jokerke86 #2127 üzenetére
Korrekt dolgok amiket leírtál. Van hibája a kis telefonnak, nem is kevés. De ettől függetlenül nagyon jó alapanyag és megbízható. Én iphone-ról váltottam, amire lehet mondani, hogy kiforrott, de a hibák ellenére nem mondom, hogy megbántam. Már az is előrelépés nekem, hogy estig kihúzza. Hétvégéket meg Szombat reggltől Vasárnap estig bírja és még marad is rajta 30-40%. E63 persze, hogy tovább bírta, azért más a szoftver meg a hardver is és arányaiba véve az akksi kapacitás nem nő olyan mértékben mint a telefonok "tudása".
-
tezsparker13
tag
válasz jokerke86 #2146 üzenetére
Nekem is 97%-ra esik le reggeli levétel után. 99-98%-ot még sose láttam rajta (igaz nem is vadásztam). bár nekem azért levétel után 1-1,5 órával. De továbbra is nagyon meg vagyok elégedve az üzemidejével. Hétköznap (nagyon aktív használat) estig simán bírja. Tegnap pl voltam focizni, így csak most a melóban tettem fel mert este amint vízszintbe kerültem már aludtam is így kimaradt a töltés, de még volt 15%.
Hétvégén 2 nap is akár. -
Crafter32
őstag
válasz jokerke86 #2164 üzenetére
Nekem kezdettek óta van bőrtokom. A hívás fogadás is másik gesztus volt és akkor sem, most sem gond a tokból való kihúzás. (ráadásul nekem a régi gesztus szimpibb volt). Mikor keveszed nem csendesesdik el rögtön csak ha véletlen megnyomod a képernyőt stb. Teljesen jó.
Ráadásul a bőrtok gyönyörű (gyári) .tezsparker13: böngészőből indítva sokkal jobb a FB. Ki kell rakni kezdő képernyőre.
Valahol írták már előttem, hogy a Facebook -nal van alapvetően a hiba nem a BlackBerry -nél. Más platformról sem működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
jokerke86
tag
válasz jokerke86 #2174 üzenetére
Kb óra - másfél óra alatt meglett, a letöltés rohadt lassu volt, a telepítés is, pedig 120 Mb amit telepítenie kell és van hozza 2x1,5 GHz + 2Gb RAM. Gyorsabb lehetne. Aztán az ujraindítást is jó sokáig húzta. Lényegtelen, meglett, az újraindítást követően kellett még pár perc amíg összeszedte magát és betöltött mindenhonnan mindenféle üzenetet, emailt, hívásinfót, stb, de jól működik. A verziszámon látszik, hogy frissült, a háttérben ugyanúgy csak 8 programot lehet futtatni, ami nekem megfelel, csak mást igértek. Gondolom a 64GB+ memóriakártya az működik, de azt nincs ahogy kipróbáljam, a böngésző, bluetooth és társai barátságosabb működését meg majd meglátom. Egyelőre konkrétan semmi változást nem tapasztaltam azontúl, hogy a verziószám megváltozott.
-
Crafter32
őstag
válasz jokerke86 #2241 üzenetére
A gyári aktív tok. Bal alsó sarokban a kagylóra kat, majd lehúzva a beállításoknál van tokhoz tartozó funkciók.
Valahogy érzékelni kell, hogy tokból kiveszed?
A Q5 tokja bár nagyon hasonló ezért sem jó a Q10 -hez, hiába fér bele rendesen.littledon: Igen független. Nem veszek szolgáltatónál telefont.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz jokerke86 #2245 üzenetére
Van egy ún. pinch gesztus: a HUB-ban 2 ujjal (hüvelyk + mutató) csinálj egy 'csípő' mozdulatot, mintha össze akarnád rántani a HUB-ot, ekkor csak a friss üzeneteket mutatja. Másik megoldás, ha a HUB-on belül az Email fiókodon belül maradsz. Ha bárhonnan visszamesz a HUB-ba, az emailekhez fogsz visszatérni.
Avanti Roma
-
littledon
tag
válasz jokerke86 #2324 üzenetére
Tudtommal magától nem kellene, hogy oda bepakolásszon bárkit is... egyébként ha onnan törlöd, nem fogja a telefonkönyvből is törölni. Rányomsz hosszan és eltávolítás a gyorstárcsázásból, vagy valami ilyesmit ír ki magyarul. Szóval elég értelemszerű...
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
littledon
tag
válasz jokerke86 #2339 üzenetére
Nézz körül a mai csúcsmodellek között, bőven az élbolyban van üzemidő ügyileg...
Az anyaghasználatát pedig azért nem találod silánynak mert mint írtad ez az első BB-d. A Boldokkal sajnos össze sem lehet hasonlítani... Az Applet leszámítva nagyon kevés mostani készülék van így vagy jobban összerakva. Gondolok itt az összeszerelés minőségére és a felhasznált anyagokra egyaránt. Kis keresgéléssel azonban lehet találni azért minőségi darabokat... persze nem pl egy samsunggal kell összehasonlítani mert akkor valóban egy ékszernek érezheted a Q10-et.
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
vicces
addikt
válasz jokerke86 #2342 üzenetére
szerintetek ha most vennék egy ilyen telot asszonynak akkor 2 évet ki tud húzni vele?
facebook, whatsapp kis net amire kell neki egésznapos netkapcsolattal. fényképezni enm telefonnal szoktunk, csak nagyon ritkán.
iphonet akartam neki venni, de nem tetszik neki, mert mindenkinek az van. és egyszer csak benyögte, hogy vegyek neki q5-öt. csak igy magától
de szerintem a q10 talan időtállóbb lenne, nem??
jah és nekem is kezd megtetszeni.[ Szerkesztve ]
:)
-
viw
aktív tag
válasz jokerke86 #2373 üzenetére
a saját névjegyeket a gmailon tárolom. a cégeset outlookon.
mentést csak a beállításokról csinálok, ill. a készüléken tárolt dokumentum és képek mappát másolom le a gépemre (dokumentuomat és a képeket oda mentem alapból). SD kártyáról nem csinálok mentést rendszerfrissítéskor, csak alkalmanként, mivel ezt nem érinti a folyamat.visszaállításkor vissza megy a mentés és a másolt mappák. az azonosítók beírása után a teló lehúzza névjegyeket, naptár és jegyzeteket. az appokat újra kell telepíteni és beállítani.
ez a módszer talán nem túl gyors, de így még nem vesztettem adatot, ill. mindig jó is volt minden.
Crackberryn írták,h. a full mentés átvihet hibákat az új rendszerre, és ezért csak a beállítások mentését és visszatöltését javasolták. Nem tudom,h. ez valós-e vagy fenn áll még ez a hiba.(#2371) jokerke86
visszatettem a gyári OS-t. a fentieket követve, nem volt probléma.[ Szerkesztve ]
-
s_misi
csendes tag
válasz jokerke86 #2413 üzenetére
Egy cikkben ezt írták:"Ami számunkra ezen a ponton lényeges, hogy a Q10 különböző változatai kizárólag a rádiós képességekben különböznek majd egymástól, és a Z10-zel ellentétben nem lesz a telefonnak olyan típusa, amelyik nem tud LTE-hálózatra csatlakozni"
Lehet, hogy árultatok más típust és az is LTE-es volt, de az nem tudott csatlakozn a magyar LTE-re és azért ment sima hálózaton.
[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest