Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz Crafter32 #460 üzenetére
Szia,
[link] Itt találsz fényképeket.
Nekem Acro S volt, de pocsék képeket csinált, ion sem különbözik tőle.
Bármely gsm boltban bevehetik, de mindenképp szolgáltatónál vagy külföldön hivatalos helyen vedd meg a Q10et.
Írni tökéletesen lehet, egy ujjal is kényelmes, nagyok a gombok.BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
-
Gomba
senior tag
válasz Crafter32 #497 üzenetére
a magyar nyelvet szerintem nem kell külön felsorolni. Jön az az összes update-ben. Bár lehetnek még csodák
Én pl. Bécsben vettem és volt benne magyar nyelvű Blackberry-s garipapír.
++ SQN-100-3 azért kell, mert különben nem lesz jó LTE-hez. (bár nálam ez nem szempont, de sosem tudhatod)[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
wertigo1984
őstag
válasz Crafter32 #497 üzenetére
Nem teljesen idevago, de en sem ajanlom a Gsm-Line-t. 2 eve karacsonyra paromnak egy Wave 2t vettem ott, elotte mar hetekkel neztem az arakat. Vadonat ujonnan 0 percesen, fuggetlenul vettem 56900 forintert, pedig az oldalukon asszem 49900 volt hirdetve. Felhivtam oket, megkerdeztem hogy akkor osszes tartozekaval dobozzal, papirokkal ez az ara, azt mondtak hogy igen, igy nevre szoloan felre rakattam egyet, majd par nap mulva mentem erte. Ott tudatta velem az elado, hogy uj kolega volt aznap amikor telefonon felretetettem a telefont, a 49 ezres ar csak toltot tartalmaz, semmi mast, meg dobozt sem. Mimdegy mert megvettem 57ert a full dobozosat, de akkoris...
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Gomba
senior tag
válasz Crafter32 #513 üzenetére
igazad van. Sajnos a marketing jelenleg nem az erősségük a BB-s fiúknak (lányoknak). Pedig egy jó marketingkampánnyal sok mindent el lehet érni.
Gondoljunk most az aktuális "Two of a kind"-ra. Hát már a fejemből sem tudom kiverni a zenéjét annyirszor láttam és feelgood érzést ad (pedig én aztán nem vagyok apple rajongó ).
Szóval az életérzés értékesítése az nem megy jelen pillanatban a BB-nek, túl szögletesen/mérnökien állnak hozzá. Pedig az OS jó a hardver jó, a fejlődési irány jó, a bejáratott csatornáik megvannak (szolgáltatók, gyártók, média).Ép hardverben ép szoftver
-
-
Gomba
senior tag
-
Gomba
senior tag
válasz Crafter32 #520 üzenetére
Ha van neted amikor telepíted a linket akkor nem kell külön foglalkoznod azzal, hogy nincs dotnet-ed. Letölti magától és telepíti. Olyan mintha java kellene hozzá csak ez dotnet. Valamin futtatni kell a programot
Szerintem fel tudod rakni telefon nélkül is p, próbáld ki.
De nem kell mindenáron a Link. Ha nincs akkor a telefonod egy "sima" meghajtóként lesz látható a gépeden.[ Szerkesztve ]
-
Gomba
senior tag
válasz Crafter32 #528 üzenetére
Mármint magát a Vibert?
Azt majd a BB appworld-ből tudod letölteni.
Ha a BB OS-re gondolsz: 10.2-vel ha türelmes vagy akkor jönni fog OTA (tehát majd kapsz értesítést, hogy elérhető a frissítés). Akkor frissítesz és kész. Nem vesztesz semmilyen adatot. ("mint androidnál")
ui: Whatsapp már van most is.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Paszkal3
tag
válasz Crafter32 #603 üzenetére
Mindig Komoly telefonjaim voltak az android vonalon,de elèrtem oda,hogy kell egy komoly stabil oprendszerű telefon,amin legyen net ès ràtudjak nèzni bàrmire,amit szeretnèk,de telefon legyen elsősorban,ez lenne a Q10.Internetre ès mindenmàsra nexus tabot fogok majd venni.Sajnos nàlam is pènz kèrdèse,de majd megoldjuk.
-
Paszkal3
tag
válasz Crafter32 #605 üzenetére
Nagyon jó dolog az android,de csak nexus gépeken!Még a felső kategóriában is vannak komoly gondok,még akkor is,ha a telefonokban szinte már atomerőmű van.Igen rá jöttem én is,hogy a fizikai billentyűzeten lehet igazából jól írni,sokat írok én is szóval ez fontos szempont lett.Szintén fontos számomra,hogy fagyás és lagolás mentesen menjen minden rajta,ahogy olvastam róla ezen részével nagyon megvannak elégedve a boldog gazdák.Szerintem ez elvárható egy ilyen szuper telotól és ez ennél meg van.Ami még tetszik benne az pedig,ahogy kinéz,egyszerűen szerintem nagyon szép telefon!Nagyon izgatja a fantáziám ez a rendszer és maga a márka is és ami körül lengi az a imázs,remélem nem fog csalódást okozni!
-
lezerpiramis
őstag
válasz Crafter32 #617 üzenetére
Maga a BB ID egy már meglévő email-cím (Gmail, Yahoo, Hotmail stb., bármi lehet), amelyet meg kell adni a BB ID létrehozásakor. Ez megtörtént?
A hívásbeállításokhoz nyomj a telefon ikonra a bal alsó sarokban, vagy válaszd ki a Phone menüpontot. Utána a képernyő tetejét húzd le, ott lesz a Settings menü a jobb felső sarokban.
Az ékezetes betűkre így hirtelen nem emlékszem, de szerintem nyomva kell tartani az adott betűt, aztán az érintőkijelzőn ki kell választani a kívánt karaktert.
A kontaktok megjelenítését a Contacts menüponton belül lehet állítgatni. Szintén húzd le fentről a kijelzőt, itt is lesz egy Settings menüpont.
-
icezozo
addikt
válasz Crafter32 #651 üzenetére
Gratula a készülékekhez!
BB ID azért kell, hogy letudjál tölteni appokat a BBWorldből és oda társít mindent!
a BlackBerry Messenger ( BBM ) a legjobb csevegő amit valaha kitaláltak, ezért is készül multiplatformra is( elvileg nem soká meg is jelenik iosre-és androidra )szóval nyugodtan regisztrálj BB ID-t !
ha akarsz tudsz jönni a BB OS10 BBM csoportba is !
( PÜ-ben küld el a készülék PIN-jét )http://qwankido.hu/
-
Gomba
senior tag
válasz Crafter32 #664 üzenetére
Hát hmmm, ez a lényege az aktív toknak. Ezért szeretik. Akkor miért veszed ki ha nem akarod használni?
Azt viszont be tudod állítani, hogy amikor a tokba rakod akkor automatikusan lockoljon. Tehát ha kiveszed is fel kell oldani.[ Szerkesztve ]
-
Gomba
senior tag
válasz Crafter32 #688 üzenetére
Röviden:
- a telefon ledjét tudják állítani (színek, milyen gyorsan, milyen "ritmusban" villogjon), mindez paraméterezhető, hogy pl. gmail anyától zölden hármat, ismételje x ideig. Gmail papától kéken. Sms sárgán. Nem fogadott hívás (bárkitől, vagy konkrét személytől) piros/kék váltva
- be tudod állítani a rezgések számát/hosszát, mindehhez persze csengéshangokat is.
- active frame-ben megjelenítik az akksi %-os töltöttségét
- tudsz adni meg szályokat. pl. xy z email címére érkezett W tárgyú levele mindig legyen törölve
- vannak popup-ok (jön email-ed valakitől akkor látod mert megjelenik felugró ablakban)
Hirtelen ennyi jutott eszembeNekem az active frame és a led ami miatt nagyon használom, ha a sima bőr Q10 tokban van a telefon abból ugye kilátszik a led. Anélkül, hogy kivenném a telefont tudom, hogy mi miatt villog. Elég diszkrét, meg hasznos is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest