Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
válasz littledon #2340 üzenetére
A mostani csúcsmodellek teljesítményét meg sem közelíti a Q10. Ha megnézed a csúcs LG vagy Samsung telókat akkor 2x ennyi magjuk van és másfélszer ilyen gyorsak magonként. Persze ezt az oprendszert ez is elviszi kényelmesen, szóval a fele teljesítmény nem megy a használhatóság kárára, de ha a 2-3x ekkora kijelzőjű, 2-3x komolyabb hardverű telefonok ugyanennyit elfutnak egy másfélszer ekkora akkuval, akkor azért lenne mit csiszolni. Ez egy üzleti telefon ha minden igaz, akkor kellene hozza az amit a régi üzleti telefonokba imádtak a tulajdonosok, az üzemidejuket, annyit kellene bírja, mint egy E szériás Nokia.
Ami az összeszerelést illeti, én nem találok kifogásolni valót rajta. A szifon azért van jobban egybe, mert azt egybeöntötték és nem szedhető darabokra. Amennyi fém kell a minőségi érzethez annyi van a q10-ben is, és ez a kevlár / karbon hátlap kifejezetten bejön nekem, tapintásra is nagyon kellemes. Kíváncsi vagyok, hogy melyik telóknál tapasztaltál jobb anyaghasználatot es összeszerelési minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App