Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Misi1979
őstag
Túl nagy volt. De ezt még megszoktam volna.. A számomra fontos alkalmazások (skype, facebook/messenger - igen, sajna ezek is fontosak, munka miatt is) nem natív, stabil/hekkelgetős megoldásai arra kényszerítettek, hogy olyan platformhoz nyúljak, ahol hülyebiztos az egész, ez jelenleg nekem az ios. Másodtelefonként használtam volna az ájfont, de azon kaptam magam, hogy helyet cserélt a két készülék..
Igen, a HUB tökjó dolog, szerettem.. és igen, meg tudtam oldani, hogy a fenti app-ok működjenek, de mindegyikkel volt valami apró bibi, gyors merülés, beragadó processz, értesítések elhagyása, stb. Ha meg tudtam volna oldani még egy dolgot, az USB otg-t úgy, hogy kezelje a drónom belső tárhelyét (mtp protokoll), akkor valószínűleg maradt volna. De az se ment, sajna. Third party programokkal, hekkelgetésekkel sem.
És igen, tökrossz, hogy az egész amiatt van, hogy kivéreztettek egy márkát és a márka egyik legjobb készülékét. Remélem az új gazdája nem nyerészkedésből vette és használni fogja, ezért nem érdekel, hogy "túl olcsón" adtam el.
-
Misi1979
őstag
Én is gondolkodom rajta:/ rövid szerelem volt. Lehet visszatérek a Classicra.
Mennyiért lehet eladni egy szürke, full dobozos független Passportot?
-
Misi1979
őstag
Lehet tökre hülyeséget írok, de valamiért úgy érzem, ez a facebookos-kihátrálás arról szól(t), hogy még egy szöget verjenek a BB-márkába..
-
Misi1979
őstag
Tényleg, deklarált (és működő) FB app nincs, jól olvastam, hogy csak a webes felület ikonosítva?
-
Misi1979
őstag
Szerintem rendelek pár ilyet
-
Misi1979
őstag
Köszi a tanácsokat!
"Becsúsztatós" bőrtokot hol lehet beszerezni "budget" áron szerintetek? Ebayt áttúrtam, szinte csak kínai szétnyitós tokot találtam..
-
Misi1979
őstag
Üdv!
Friss Passport-tulajként engedjétek meg, hogy egy kérdéssel nyissak - ti melyik alkalmazást használjátok kapcsolattartásra, pl skype/hangouts vonalakon? Vagy androidos appot szedjek le erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest