Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) Lauda válasza bitpork (#6) üzenetére


Lauda
félisten

Én sima trappistából (tehát nem rántanivalóból) készítem a rántott sajtot, ha így panírozod és sütöd, nem folyik ki: a szelet sajtot lisztbe forgatod, majd tojásba, kicsit lecsepegteted, majd prézli. Ezután ismét liszt, majd tojás és azonnal (tehát csepegtetés nélkül) át a prézlibe. Sütéskor pedig kellően forró legyen az olaj, hisz csak a panírban lévő tojásnak kell megsülni. 1 perc alatt kész. Az első körnél azért érdemes kicsit csepegtetni a tojást, mert különben túl vastag lesz a panír. Így viszont nem lesz vastag és a sajt sem folyik ki.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.