Rántott sajt , sűtkrunyesszal és fhanszia salátával. Mer' csak.
[ ÚJ bejegyzés ]
-
-
Én sima trappistából (tehát nem rántanivalóból) készítem a rántott sajtot, ha így panírozod és sütöd, nem folyik ki: a szelet sajtot lisztbe forgatod, majd tojásba, kicsit lecsepegteted, majd prézli. Ezután ismét liszt, majd tojás és azonnal (tehát csepegtetés nélkül) át a prézlibe. Sütéskor pedig kellően forró legyen az olaj, hisz csak a panírban lévő tojásnak kell megsülni. 1 perc alatt kész. Az első körnél azért érdemes kicsit csepegtetni a tojást, mert különben túl vastag lesz a panír. Így viszont nem lesz vastag és a sajt sem folyik ki.
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
+1
-
Bjørgersson
félisten
Sírok. Imádom a rántott sajtot. Zsarolni lehet vele.
Egészségedre!
-
Kasya
nagyúr
Ez ilyen elore-sutott sajt?
Tovább a fórumba.
- Projektor topic
- Tudományos Pandémia Klub
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...