Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én most onoltam be és amiket meséltél tegnap őszintén mondom, h az emberség fogalma új értelmet nyert. Komolyan, könnyes szemmel írom most is ezeket a sorokat. Dávid egy rettentően erős srác én még ilyet nem láttam és amennyi rosszat már kapott az élettől és mégis mindig mosolyogva, barátságosan szól mindenkihez az egyszrűen egészen elképesztő.
Bacsis előtted meg le a kalappal! Nem is kell semmi többet írnom/mondanom, örülhet aki ismer.
PISZ!Kiállítóként pedig annyit fűznék csak hozzá, hogy egy eszméletlenül jó élménnyel gazdagodtam!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Itt most nem lesz ételről szó - sajnálom. Bár nem is annyira. Amiről írni szeretnék az sokkal de sokkal fontosabb...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest