- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Megnéztem az utolsó részt is. Tartom magam ahhoz, hogy a 9. rész jobb évadzáró lett volna. Érdekes. Mikor elkezdtem nézni a sorozatot nem számítottam volna rá, hogy idáig egy évad alatt eljutnak.
A Joe-s részt a jó zenével nem igazán értem.
-
66zio
aktív tag
Ma végeztem a 9. résszel is. Nagyon megugrott benne az izgalom. Felért volna egy évadzáróval. Már nem tudom melyik a 7. vagy a 8. elég lapos volt. Nem volt rossz, szívesen néztem, de olyan más volt. Alig várom a 10. részt. 1-2 nap .
-
-
BITBOYS
addikt
Igez, az egy kicsit más, de szintén zseniális
Lehetetlen naponta egyet nézni, főleg ha van időd rá. Rendesen beszippantott ez a sorozat, eszméletlen jó a hangulata.
A 10. részt még tartogatom, valamelyik nap viszont kénytelen leszek belőnihiányérzetem van
mod: bocs a spoiler miatt, bár aki még nem látta úgy se tudja miről van szó
-
66zio
aktív tag
Igen arra. SPOILER Bár így most már kicsit SPOILER.
Érdekel a IT téma, ezelőtt az IT CROWD-ot pörgettem végig. Bár itt nem azon van a fő hangsúly mégis tetszik. Elterveztem, hogy napi egy rész. Erre ma megnéztem hármat.
Sose voltam nagy sorozatos, de most valahogy rám jött. Még nem végeztem, de külön örömhír, hogy lesz második évad is.
-
66zio
aktív tag
A harmadik résznél járok. Eddig imádom. Volt benne egy eléggé WTF rész. Mármint a 3. részben. Mindent a gépért?
-
BITBOYS
addikt
9. rész vége ütős volt, még én is lefagytam
-
ferensz
senior tag
A zenék valóban fenomenálisak és a hangulat is, de szerintem elég hamar egysíkúvá és kiszámítható válik. Egyedül az évadzáróban lévőt nevezném kvázi poénnak, de az sem olyan eget rengető meglepetés.
-
Speeedfire
félisten
Nem tűnik rossznak, lehet bevállalom hétvégén az első évadot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest