- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcsika
tag
Teljesen az!
Messze-messze a legjobb humorsorozat, amit láttam.
Kimagaslóan a kedvencem.
Az akkor még kezdőnek számító színészek, azóta a britek legmagasabban jegyzet színészei közé tartoznak.
Az ott nyújtott alakításuk maradandó az biztos.A teljes élményhez viszont a kitűnő magyar szinkron is hozzájárul.
Aki igazi sorozat kedvelő, annak ez egy legenda. -
Dany007
veterán
Húh hát nekem ez nagyon nem jött be
Nem tudom miért... Az angol humort egyedül a Folytassa... sorozatokban tudom elviselni.
Amúgy a bejegyzésbe írt idézeteket olvasva egyetlen rezzenés nem történt az arcomon. Valahogy nem látom hol van ebben a humor. =/ -
Ringman
félisten
van még a Blackadder: The Cavalier Years és a Blackadder's Christmas Carol, de talán az elsőnek nincs szinkronja, de angolban is fergeteges.
+ van még egy dokumentumfilm is.idézet, ami elsőre eszembe jut.
Baldrick, mindent tagadni! -
zolee5016
őstag
Igen ez az angol humor lényege is egyben.....elsőre tudatosan várod,érzed hol jön a poén.De 2.-3. megtekintésnél adja a savát-borsát...már ha megérted ..Sokan ezért is nem szeretik,mert nem is értik
...Akkor megvan végig rágyurok....(épp most fektettem ki a CSI.NY-t igy egy vigsorozat jött épp ez, utánna CSI MIAMI lesz ) pontosan a biborosi résznél vagyok. -
zolee5016
őstag
Hatalmas a figura én még csak a 2.évadban vagyok, de hamisitatlan angol humor.Amugy pontosan hány évad van? én 3-al rendelkezem.(csengetett mylord,wacakszálló,hallo hallo, után most ezen fetrengek...) utánna a Danny DAVitó féle taxi széria jön.ami ugye nem angolhumor, de valahol betaláltak azzal is...
Rowan Atkinsonról még annyit,hogy igaz más a terepe,de lassan Benny Hill-i legenda válik belőle.nagyon jó karakter egy remek szinész...
mod: 4 évad..25 rész van nekem... -
törölt tag
Hm. Erről a sorozatról még nem is hallottam, viszon Rowan Atkinson főszereplésével biztos nem lehet rossz. Nekiállok, végignézem
-
BITBOYS
addikt
Itt az utolsó rész: Fekete Vipera : Oda-Vissza
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azért hoztam létre ezt a bejegyzést mert egyszerűen megérdemli(és a filmvilágot sem szeretném szétoffolni). Ha láttad a...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Túra és kirándulás topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest