Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz hyper83 #6868 üzenetére
Ha kiírta a Successful... üzenetet zölddel, akkor türelmesen várni kell. Ha 10-15 napig nem kapod meg az engedélyt, akkor lehet reklamálni.
Szerk:
Helyesbítek, ezt látod elvileg itt: http://www.miui.com/unlock/apply.php
Submitted. Please wait for the reviewSzerk2:
Ha letelt a 10 nap, itt lehet sápítozni:
http://en.miui.com/thread-250176-1-1.html[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
-
Karavik
veterán
válasz hyper83 #6871 üzenetére
Resend gombra rányomtál? Elsőre nekem se küldi soha csak másodszorra a resend gombra kattintás után...
(#6872) Siriusb:
Aztán miért kellett kínai krixkraxot bemásolnod? Simán angolul saját szavaiddal bőven megfelelő, sőt, jobb mint ugyanazt a szövegét n+1 szer bemásolgatni különböző userek által
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz hyper83 #6875 üzenetére
Amikor a resend gomb megjelenik 10 másodpercet elég várni és klikk
Van itt azért sok urban legend ahogy látom, mint pl. kínai szöveget másolni indoklásnak, 15 perc várakozás...stb.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
menledge
senior tag
válasz hyper83 #6875 üzenetére
Még egy tipp, a sim beállításoknál, a sim adatokhoz írd be ugyan úgy a számot, mint ahogy oda is.
Bár nem hiszem, hogy ez segítene...Én is ezzel küszködtem, meg még több fórumtárs is. Nálam új acc+sim, egyik fórumtársnál pedig saját acc+asszony telószámára kérte az sms-t és így meglett.
Szerintem mihamarabb lépd meg utóbbiak közül valamelyiket, a tapasztalat az, hogyha nem jön, nem is fog akárhány próbálkozásra sem...
szerk.: jah és lehet a számhordozott simek sem tetszenek neki, de megerősíteni nem tudom, de elég sok ezzel a problémával szenvedő forumtársnál volt ilyen opció...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hyper83 #23969 üzenetére
az a gond hogy ketté van választva a gyakorlatilag 2 azonos telefon!
én már többször leírtam mi a gond! csak ugye nekem KATE verzióm van így ott írtam róla! De a probléma ugyan az itt is mivel a 2 típus csak a rádió részben tér el!
Leírtam hogy miért nem megy a TWRP az újabb stabil és Dev ROM-okkal! nagyon könnyű a megoldás főleg ha az itt leírt módszeremet kipróbálod működik KENZO telóval is nem csak KATE -el!
a jelenlegi állapotban tehát bekapcsolás helyett csak villan 1et az Mi logo el tudod indítani a telót Fastboot módba onnan EDL módba tenni és fel flesselni amit linkeltem és működik utána minden és TWRP is lesz!
a későbbiekben pedig minden ROM telepítés előtt TÖRÖLNI a letöltött rom ban a firmware-update mappában található emmc_appsboot.mbn fájlt és akkor nem lesz ilyen gond hogy nem indul a teló!
Nem kell bootloader nyitás hozzá, sajnos én már 3.hónapja kértem az engedélyt amit meg is adtak de még akkor sem tudom nyitni a BL -t!
Ezért kellett ezen agyalnom hogy, hogyan lehet a frissebb ROM -okkal zárt BL mellett TWRP-t használni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest