- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
levesnél tud működni, hogy megfőzöm az alaplét nyesedékkel, mindennel... utána lefejtem kézzel a húst (szálka 99%a kikerül) majd összeturmixolom teljesen simára, hogy az esetleges maradék szálka is eltűnjön és szép sima állagot kapjunk
halszeletnek meg ha pl harcsát rakok bele, akkor a hús is tuti szálkamentes...
...én nem magától a szálkától félek, csak a bíbelődést nem szeretem a levessel... a hekktörzset ezért szeretem sütni, mert annak nagyon könnyen kiismerhető az anatómiája: hasi és háti részen van középen egy sávban apró szálka (ezt a részt nem eszem meg), a többi meg a gerinc mellett és könnyen lefejthető róla a hús... de ez a szálka szerencsére sima egyenes, nem az a rohadék Y, amivel tele a ponty...
-
mephi666
nagyúr
van ilyen becsípődésem, hogy "karácsonykor mindig kell valami hal" ...volt, hogy főztem halászlét, nagy adagot, jártam a várost különféle hal-alapanyagért, filét is tettem bele, mert volt hogy asszony nővérének a lányát karácsonykor sürgősségire kellett vinni szép Y-os pontyszálka miatt... finom lett, kb 10%a ha elfogyott, többi meg ment a fagyasztóba, de kiolvasztva már nem volt jó az állaga
ott megfogadtam, hogy magam miatt inkább veszek mindig ilyen mirelit balatonboglári(nak hazudott?) halászlét, ami teljesen elég... azt megesszük páran, nem kell kidobni... idén viszont felakadt a szemem, amikor láttam hogy a megszokott 1000ft körüli akciós ár helyett 2500 legolcsóbban
...aztán ott volt mellette a sima hűtőben a filé afrikai harcsa... na mondom, akkor idén harcsapaprikás lesz, garantáltan szálkamentes, asszonynak se kell aggódnia, hogy fiunk torkán akad...
mellé túrós csusza... semmit nem kellett belőle kidobni
mindig év végén megfogadom, hogy "jövőre több halat kellene enni" ...aztán kimerül annyiban, hogy sütök néha hekktörzset (évente 3-4x), eszünk párszor tonhalkonzervet meg néha füstölt sprotnit... esetleg panírozott halat rántunk, de abból is inkább a házilag készítettet szeretjük filéből, mert boltiból az olcsóbbak ilyen mócsingra darált szutykok, amiket formáznak és abba belemegy simán a szálka, bőr meg egyéb hulladék is... (sőt volt hogy a rendes panírozott drága filében is találtunk szálkát... az a tuti, amit én filézek/ellenőrzök)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A halászlé az az (egyik) ételünk, amiből rendszerint vita van. Szerintem az jó, hogy sokan másképp gondolják, az nem...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a OnePlus 13T
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest