Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
oké, de ha ráteszem, akkor balhézni fog.
az okozza a deadlockot, hogy várna egy mondatot, ami nem fog elhangozni és ezt nem tudom a fejébe verni.bár végülis lehet, hogy igazad van, egyszerűbb és kisebb gond rátenni a telefont, mint odamenni hozzá irl és letépni a fél arcát...
-
Lenry
félisten
"oké, megnézem, visszahívlak, ha van valami, szia"
End call -
Eastman
addikt
Én egyedül vagyok az irodában, nagyon sokszor kihangosítom a telóm és leteszem a gép mellé. Ő mondja, én közben végzem a dolgom, ha kell más dolgom. Ha épp' hallgat, akkor nem szórakoztatnám. Azt csinál a pénzével amit akar. Ha hallgatni akar...
-
bambano
titán
Ha irreleváns hazugságot mondok neki, soha nem jut el az agyáig, hogy amit csinál, az helytelen.
igaz, így se...nem szeretem azokat a dolgokat, amik csak elodázzák az elkerülhetetlent. ennek a balhénak egyszer úgyis ki kell robbannia, másképp nem oldódik meg. akkor minek húzzam?
-
Vladi
nagyúr
Szoktak bizony! Sok értelmes. A kedvencem mikor valaki megkérdi, hogyan jut oda... 2013-ban. mondjam el a fél város térképét.
Aztán beállít egy a4-essel... egy 10k forintos gps-re már nem futja, barom? 
Azzal nem leszel illetlen, ha elmondod: ehhez neked pici idő kell, de amint megvan a megoldás, máris hívod. Kb 25 perc és csörögsz. Visszhall... letesz.

-
kmisi99
addikt
Ismerős a helyzet bár nekem nem épp a munkám de a környezetemben minden ismerős engem zaklat, hogy nem működik a pécé mi van vele csináld már meg és nem küldhetem el a picsába. Már egy ideje mindenkinek azt mondom, hogy egyáltalán nem értek a számítógépekhez.
-
Jim-Y
veterán
Felveszed, elsírja a bánatát, majd miközben tartja te szépen leteszed a telefont az asztalra és nem szólsz bele hanem végzed a munkád. Két eset lehetséges:
-nem szól bele és megvárja míg végzel, pörög neki a számláló de ez nem a te hibád
- beleszól de te nem válaszolsz -> megintcsak nincs gond, mert a munkádat végezted.
-
Tudom kit nem szabad felvenni, ha meg mégis akkor mivel kell hamar lerázni. Egyik kollégám folyton online, ha élőben dumál legalább olyan fárasztó mint telefonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sőt, a főnökkel is, mert az a sportszerű
Aztán beállít egy a4-essel... egy 10k forintos gps-re már nem futja, barom?