- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Tipikusan ismerős.
De van másik véglet, az eladó, aki nem elérhető / soha nem ér rá / nem veszi fel a telefont / nem jön el a megbeszélt helyre. -
Inhuman01
tag
Nekem az a "kedvencem" ha valaki feltesz valamit eladni, írok rá ,de nem válaszol, sőt még fel sem jön a ph-ra.... Laptopnál kb fél éve várok választ, de hiába. :-)
-
Mr.Csizmás
titán
-
BaLee
addikt
Na ahogy nézem akkor nem csak én találkoztam egyedül ilyen problémákkal...
Amúgy az első kedves érdeklődőmnek konkrétan megajánlottam egy fekete pontot a megfelelő topicban, de nem kapott, mert igazából nem okozott nekem anyagi kárt. Végül is ahogy nézzük. Fixre mondta, hogy kell neki a cucc, egy 1000-embe fájt amíg szereztem neki egy dobozt hozzá. Az az 1000Ft akkor nem számít pénznek...
-
Kassadin
addikt
-
danih
veterán
Kíváncsi voltam, észreveszed-e

-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Zolaash
senior tag
-
Kassadin
addikt
-
törölt tag
-
Kassadin
addikt
-
Zolaash
senior tag
Tegnap néztem egy procit, 23500 ft, ugyanez az iponban 24637 ft.
Egy hónapos a használt cucc. Vajon mennyit veszít az árából mikor kinyitom a dobozt, és még használva sem volt, 5000 forintot?
A másik: feloldott magokkal a "jobb" (ami eredetileg lett volna) proci árához van beárazva mondjuk egy X3, közel az eredeti árához. Vagy kicsivel afelett.Lehet kellene szólni a D1rector úrnak, hogy ejtsen meg egy "Használt hardverárak szerintem" (asszem' ez volt a címe) bejegyzést.
-
törölt tag
nekem inkább az árakkal van gondom, 10-ből 8 hirdetés brutálisan túl van árazva...
pont mostanában szerettem volna néhány cuccot a gépbe, pár emberrel váltottam priviket, alkudni is probáltam, felhívtam az eladók figyelmét, hogy ugyan engedjen már az árból, 2 hónapja hirdeti a cuccot, nem akarja eladni esetleg?
hát, nem engedett
erre szépen ma reggel megrendeltem mindent az aqua webshopból, alig drágábban, mintha az aprón vettem volna.
ja, és ezek vadi új cuccok, számlával, garival... -
Mr.Csizmás
titán
-
Zolaash
senior tag
Hogyan, többet nem írtak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Csizmás
titán
ilyenkor az újoncoknak őszintén meg kell írni, hogy a rákos f.-...ért nem tudsz válaszolni/értelmeset írni, aztán letiltani a francba.
nálam bevált
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolaash
senior tag
-
Thome
veterán
Az utolsó előtti bekezdéshez: Aki előbb viszi a cuccot, az viszi. Leszarom ha harag lesz a vége, ki kell írni, hogy félretenni nem fogod, aki előbb utal/találkozik-fizet személyesen, azé a cucc. Ez használ, nem lesz olyan, hogy egy kamu vevő számára a félrerakott cuccod nem kel el, amiatt csúszol le a biztos vevőről.

-
Kassadin
addikt
"Amit végképp nem értek, ha valaki rám ír, hogy őt érdekli a cucc, alkudni nem akar, semmi negatív választ nem kap, mehetne az üzlet, majd mégsem válaszol. Az ilyen minek szórakozik feleslegesen a másik idejével?"
Ezt én se értettem soha.
-
föccer
nagyúr
Én kb az ilyenek miatt is hagytam abba az aprózást. Vagy 3 évvel ezelőtt. Azóta csak az éppen aktuális gépcseréket intézem. Az meg kb 3-4 évente van.
üdv, föccer
-
Lenry
félisten
egyszerű válaszom van erre:

-
Thunderzolee
veterán
Szóhoz se jutok..

Nem semmi amit leírtál.
-
Ice!?
őstag
hmm .. a vga -m hirdetésébe is vagy 100 hsz jött, érdeklődő is volt vagy 30, de még mindig nálam van..

-
Gery15
addikt
ismerős pont minap írtam erről én is bejegyzést

-
Cucuska2
addikt
Szerény véleményem szerint ha bejön az új hardverapró, akkor az ilyen problémák megoldódnak.

-
beefjeez
senior tag
hát ez szomorú, nekem is tele van a hócipőm, azokkal akik nem válaszolnak.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)