Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Tipikusan ismerős.
De van másik véglet, az eladó, aki nem elérhető / soha nem ér rá / nem veszi fel a telefont / nem jön el a megbeszélt helyre.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Inhuman01
tag
Nekem az a "kedvencem" ha valaki feltesz valamit eladni, írok rá ,de nem válaszol, sőt még fel sem jön a ph-ra.... Laptopnál kb fél éve várok választ, de hiába. :-)
"felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van" WOT nick: Inhuman82
-
BaLee
addikt
Na ahogy nézem akkor nem csak én találkoztam egyedül ilyen problémákkal...
Amúgy az első kedves érdeklődőmnek konkrétan megajánlottam egy fekete pontot a megfelelő topicban, de nem kapott, mert igazából nem okozott nekem anyagi kárt. Végül is ahogy nézzük. Fixre mondta, hogy kell neki a cucc, egy 1000-embe fájt amíg szereztem neki egy dobozt hozzá. Az az 1000Ft akkor nem számít pénznek...
-
danih
veterán
válasz Mr.Csizmás #22 üzenetére
Kíváncsi voltam, észreveszed-e
-
danih
veterán
-
törölt tag
nem a legolcsóbb az aqua, de még így is bőven jobban megéri az hardveraprónál...
pl. itt egy gyöngyszem, egy cirka 15k értékű gépet árul 40k felett: [link]szerk: de tonnaszámra tudnék ilyen hirdetéseket linkelni, ahányszor csak ránézek az apróra, mindig látok pár ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
Zolaash
senior tag
válasz #51736960 #14 üzenetére
Tegnap néztem egy procit, 23500 ft, ugyanez az iponban 24637 ft.
Egy hónapos a használt cucc. Vajon mennyit veszít az árából mikor kinyitom a dobozt, és még használva sem volt, 5000 forintot?
A másik: feloldott magokkal a "jobb" (ami eredetileg lett volna) proci árához van beárazva mondjuk egy X3, közel az eredeti árához. Vagy kicsivel afelett.Lehet kellene szólni a D1rector úrnak, hogy ejtsen meg egy "Használt hardverárak szerintem" (asszem' ez volt a címe) bejegyzést.
Rip and tear
-
törölt tag
nekem inkább az árakkal van gondom, 10-ből 8 hirdetés brutálisan túl van árazva...
pont mostanában szerettem volna néhány cuccot a gépbe, pár emberrel váltottam priviket, alkudni is probáltam, felhívtam az eladók figyelmét, hogy ugyan engedjen már az árból, 2 hónapja hirdeti a cuccot, nem akarja eladni esetleg?
hát, nem engedetterre szépen ma reggel megrendeltem mindent az aqua webshopból, alig drágábban, mintha az aprón vettem volna.
ja, és ezek vadi új cuccok, számlával, garival... -
Zolaash
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
ilyenkor az újoncoknak őszintén meg kell írni, hogy a rákos f.-...ért nem tudsz válaszolni/értelmeset írni, aztán letiltani a francba.
nálam bevált
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Thome
veterán
Az utolsó előtti bekezdéshez: Aki előbb viszi a cuccot, az viszi. Leszarom ha harag lesz a vége, ki kell írni, hogy félretenni nem fogod, aki előbb utal/találkozik-fizet személyesen, azé a cucc. Ez használ, nem lesz olyan, hogy egy kamu vevő számára a félrerakott cuccod nem kel el, amiatt csúszol le a biztos vevőről.
-
Kassadin
addikt
"Amit végképp nem értek, ha valaki rám ír, hogy őt érdekli a cucc, alkudni nem akar, semmi negatív választ nem kap, mehetne az üzlet, majd mégsem válaszol. Az ilyen minek szórakozik feleslegesen a másik idejével?"
Ezt én se értettem soha.
-
föccer
nagyúr
Én kb az ilyenek miatt is hagytam abba az aprózást. Vagy 3 évvel ezelőtt. Azóta csak az éppen aktuális gépcseréket intézem. Az meg kb 3-4 évente van.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Lenry
félisten
egyszerű válaszom van erre:
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
veterán
Szóhoz se jutok..
Nem semmi amit leírtál.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Ice!?
őstag
hmm .. a vga -m hirdetésébe is vagy 100 hsz jött, érdeklődő is volt vagy 30, de még mindig nálam van..
-
Gery15
addikt
ismerős pont minap írtam erről én is bejegyzést
HyperX
-
addikt
Szerény véleményem szerint ha bejön az új hardverapró, akkor az ilyen problémák megoldódnak.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
beefjeez
senior tag
hát ez szomorú, nekem is tele van a hócipőm, azokkal akik nem válaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest