- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
szerintem akkor is szükség lenne egy tuning és modder alportálra.

-
bacsis
Közösségépítő
már megvolt az összevetés, és a lekvár kimagaslóan jól szerepelt

mégse' kaptam ajánlatot egyik nagyobb cégtől sem
-
.bableWes
őstag
a különbféle hütöpasztákat a saját lekvárjaiddal mérnéd össze. meg az 3/5 literes fagyállot a nitrogén ellen

megnézném a PH!-n, hogy x ezer ft pasztát bacsis letesztelte a barack lekvár ellen, és nyert a lekvár. olvasnák a nagy fejesek mindenhonnan és még lehet, hogy külföldön valami nagy paszta gyárban föznéd a lekvárt

a kislányod is segit tuningolni, vagy legalább is érdeklödik iránta, ha jol emlékszem a blogodol, mond neki, hogy tuningoljon ö addig egy másikat

-
Lenry
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
egyrészt mert a PH is örül, ha meg tud élni. oks nem nyyomorognak de hogy még egy embert felvegyenek az már sok...
továbbá amit én csinálok, különféle hardver elemek tuningolása, az nem illik bele a PH "imidzsébe" ami természetesen érthető.
Teknikai háttér nekem nem kell, azaz kevésbé kell mondjuk valami bika P45\X48as lap nem ártana még, de összességében van miről teszteket írnom, az elsődleges az hogy időm elég kevés rá
pedig ha tudnám csapatni főállásban....

-
Dany007
veterán
"Bakker nagyon kéne már egy szponzor hogy főállásban csinálhassam amit csinálok
"Ott a PH!. Nem is értem miért nem kértek még fel főállásban erre a munkára. Ők biztosítanák a technikai hátteret + talán némi pénzt is cikkenként, te meg a nézettséget, és a már megszokott stílust ami magyar netszerte híres

-
bacsis
Közösségépítő
ezek ellenére még mindíg azt mondom, ha van valami fölösleges hardveretek amit kevésbé sajnáltok, akkor azt egy karikára szívesen elfogadom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hol olvastad? Én v.hogy mindig lemaradok a belsős információkból.