- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
Ipse89
tag
-
localhost
Közösségépítő
-
forras2
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
A Hóvirág (Galanthus) az amarilliszfélék talán legismertebb növénynemzetsége.
Tehát ezek itt vagy emezek itt valójában hóvirágok, csak tunningolva ? -
művésznő4
senior tag
-
Ipse89
tag
Vasárnap én is néztem, Öregynyunál( Dédinek a nagy spanja+szomszédja
, régen együtt tuningoltak pörköltet meg töltöttkáposztát) Ebben az időben a hangulatom is kezd jobb lenni, szabályosan boldogsággal tölt el, ha kapok valami szaftos beadandót a suliban
Jön a tavasz
igaz, ezt más téren is észreveszem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
puttputt
őstag
-
talmida
Közösségépítő
Ja, és csak kitört belőled a virágos éned.
Az biztos, hogy no name örülne ennek a "konstelláció"nak. Nehogy visszafogd magad! Jöhetnek ám a tulipánok is, meg az muskátlik. 
Zolaash

-
bacsis
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
No name-re gondolt
(remélem nem jár ban a neve kiejtéséért!) Ha föltennél még pár virágos képet, mindenki rá gondolna,
s, még az is lehet, hogy a nyomdokaiba is léphetnél ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként tényleg szép a hóvirág, a tavasz elsô jele..
Köszönjük ezt a bejegyzést!
Megmondom ôszintén, én is nosztalgiáztam egy kicsit...aki érti, érti 
-
D1Rect
félisten
-
localhost
Közösségépítő
"láttam egy csigát... elneveztem Csigusznak"

-
Mr.Csizmás
titán
-
Móci
addikt
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
-
szablya
aktív tag
-
D1Rect
félisten
-
Móci
addikt
-
Zolaash
senior tag
-
mephi666
nagyúr
kutyatej-hűtésen nem gondolkoztál még?
vagy, hogy milyen módon lehetne a kertészetet ötvözni a tuninggal?ui: filóztam egyébként, hogy buli lenne még pár végzettséget összeszedni a meglévő mérnök-infós diploma mellé -> pl. mesterszakács (imádok főzni), festő (én festettem ki a lakásom és szvsz. első munkához képest hivatásos festő szerint is szép munkát végeztem)
jól mutatna az önéletrajz -
bacsis
Közösségépítő
-
Móci
addikt
-
Lenry
félisten
-
forras2
őstag
Bacsis, ha nem lett volna ott a Zsófi, akkor azt hittem volna, hogy procit találtál a hóban, mert a virágnak nem szoktál ennyire örülni!

-
bacsis
Közösségépítő
-
művésznő4
senior tag
Jaj de aranyosak vagytok!

Nagy kedvencem a hóvirág...
Köszi, hogy lefotóztátok nekünk!
A kislányodat meg puszilgasd meg a nevemben is...

localhost:[/I] De bolond vagy...

De van benne igazság... a Dédimamát is biztos látták

-
localhost
Közösségépítő
"MA kislányommal elmentünk a Dédimamához, hazajövet, a kertben mit láttunk? na mit?!" - tippelnék: a Dédimamát ??
-
bacsis
Közösségépítő
-
nesa
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
szablya
aktív tag
Első! hóvirág

Második

-
bacsis
Közösségépítő
a hó kicsit dzsuvás már, de szerintem tök szép ahogy tényleg a hó alól bújt ki a hóvirág

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- AMD FX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi 

) mind ketten ~4-6 évesek lehetnek

vagy, hogy milyen módon lehetne a kertészetet ötvözni a tuninggal?