Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
Csodálatos élmény lehetett! Köszi a beszámolót!
-
BlueAthlon
senior tag
Munkámból kifolyólag én is egész sokat járok Lisszabonban mostanság, most hétfőn is megyek ki éppen 'majd 2 hétre.
Európa egyik leghangulatosabb fővárosát tisztelhetjük benne, sokkal kedélyesebb lakói vannak, mint a sajátunknak. A környéken tobzódnak a kirándulási lehetőségek ( Sintra, Estoril, Cascais, Belem, Cabo da Roca, Peniche .. stb.. ), valamint távolabbra is elég könnyű eljutni.
Az Azori-Szigetek Nekem is ott van a listámon, lehetséges hogy meg is ejtjük majd hamarosan
-
Igen, a nyugati csoport már nincs annyira szétszórva. Találtam egy jó kis légitársaságot, akik egyszerűsítve elvinnének Pico-ra vagy Flores-re, amikhez a jó bálnázó helyek közelebb vannak.
-
Helyi, szigetek közti repülőjárat van amúgy? Ahogy nézem, Európából kb csak Sao Miguel-re lehet eljutni, úszva meg elég messze van a többi
-
celafat
tag
Nagyon jó lett a beszámoló, fel is került a hely az én listámra is.
-
Igen, ők (mi
) a Princess Alice Bank-ra utaznak, az a nagy mantázó-bálnázó hely
Erősen gondolkodom, hogy a jövő áprilisi búvárutam oda legyen-e, vagy valahova az indiai-óceánra. Utóbbiból már láttam szépet + kellemes is az idő, de kékbálnára az azori-térségben van a legjobb esély, manták mondjuk vannak Maldívon, de az kicsit körülményes, hajón kell lakni, ami kizárja a parti túrázgatást.
-
Travel Chanelen láttam róla egyszer egy pár perces összeállítást, magával ragadó hely.
-
Akula
őstag
Jó kis írás, szép fotókkal! Köszönjük!
Én csak Lisszabonról tudok nyilatkozni, az egyik kedvenc európai városom! Két hetet töltöttünk ott előnászúton és nagyon jó volt! Azori szigetekhez meg most jött meg a kedvem! -
-
simonek
csendes tag
Felkerült az "ide is el kell menni" listámra.
Jó kis írás, szép képek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest