Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz lasimon #2501 üzenetére
Valós érték?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz lasimon #2503 üzenetére
Akkor is szép teljesítmény . Amint meglesz nekem is a cucc meglátom nálam hogy bírja de ha ilyen 22 órát fog tudni 2-3 napig nem is kell tölteni akár hosszabb időre elmegyek még potaksi sem kell
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
oszi666
őstag
Csak a birthday calendart. Azóta szabad időmben bongesztem a netet, sehol sem találtam megoldást. Főleg hogy nekem Google, live, és Facebook fiókból is jön az info, hiába próbáltam beállítani.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz kriszpontaz #2506 üzenetére
Hat a sajátodat csapkodjad nyugodtan, de nem azért meloztam hónapokat, hogy most szetussem a kicsiket
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
veterán
Másoltam egy filmet iPad-re. Ace Player-el játszottam le. Minden jó volt kivéve a hang. Nagyon halk volt, még maxra tolt hangerővel is. Ez a lejátszó hibája lehet, vagy a lejátszóé. Olvasgattam hogy többen is ajánlottátok a CineXPlayer HD-t iPad-re. Akkor ezt érdemes megvenni? Semmi extra nemkell, csak a felmásolt filmeket, vigye hiba nélkül, meg klippeket esetleg. 1000 ft körül van ha jól láttam AppStore-ba.
Köszönöm
iPhone 13 Pro Max
-
powerup2
addikt
válasz kriszpontaz #2510 üzenetére
Drága vágódeszka de legalább interaktív
-
powerup2
addikt
válasz jozsi252 #2513 üzenetére
Újra kodolod a filmet ott álltalába lehet módosítani a hangot .
-
Ragnar95
félisten
Melyik lejátszó képes szaggatás nélkül vinni a 720p filmeket iPad 3-mon, ami még fent van az AppStore-ban (AVPlayert ugye sajna törölték...) ? Sorozatot nézném mostanság iPaden, de 720p-ben van meg és az AcePlayerben szaggat sajna
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
powerup2
addikt
iTunes gift card mikor lesz nálunk mert körülöttünk már mindenhol van majdnem már az oroszoknál is XD
-
lasimon
csendes tag
Tényleg milyen igazad van!
Szerintem próbáld ki a következőt : két hónapig ne kapcsold be a gépet, s akkor milyen értéket mutat? Tippelek: használati idő 1 perc, (valahogy meg kell nézni az állapotot) , készenléti idő 2 hónap..Na, szóval félre tréfával, tényleg fantasztikus az akksi ill. a gép tudása!!!!
Üdv.
-
powerup2
addikt
válasz lasimon #2523 üzenetére
Ilyen aksi idővel nem csoda remélem majd jobb progik meg játékok is jönnek majd ez pl egész jó már .
-
oszi666
őstag
Használ valamelyikőtök billentyűzettel ellátott tokot? Ha igen hol vette, és meg van-e elégedve?
-
szabopali
aktív tag
Már régebben ajánlottam, de biztos feledésbe merült: airplayer! Abban azesetben ha közeledben van és wifin eléred a HD et amin a filmjeid vannak, a legjobb választás a filmnézésre. Hang, kép(720p) tökéletes. Persze ha utazol akkor nem ez a megoldás.
szabopali
-
Ragnar95
félisten
válasz Hack3er #2517 üzenetére
Kipróbáltam és valóban viszi iPad3-mon is tökéletesen a 720p-t és a feliratot is kezeli, nagyon köszi A kezelőfelülete, meg a fájlkezelője jobban tetszik az AcePlayernek, de 720p filmeket ezzel fogok nézni mostantól, mivel ez akadásmentesen lejátsza őket
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Keksz
senior tag
Airplay!
Miota megvan az Ipad gondolkoztam egy apple tv-n is, de nem a lejatszo resze, hanem az airplay es mirroring erdekelt csak.
De mivel mindenem mar ossze van kabelezve a nappaliban es vagy a mediaplayer v a PC van a TV-re kotve nem akartam meg egy plusz hdmi-s eszkozt.
Tegnap elkezdtem nezni a lehetosegeket es ma megvettem az airplayert, 15$-ert es mivel van egy - ket alkalmazas ami mar hasznalja ki tudom tolni igy tok egyszeruen az ipad kepet, pl fotokat v videokat a tv-re a PC-n keresztul.A mirroring durva egy dolog, ott eroforras gondok vannak szgep oldalon, meg a win7 alatt meghulyul a szinsema de az is egy erdekes dolog.
(A kep minosege szar )
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Ugye a 4. generációsból a 4G változat már elérhető itthon is nem?
-
powerup2
addikt
Jó csak azért mert HPsevice kolléga árul ipad-et de ő azt mondja még nem jelent meg de fel van nála tüntetve a 4G ára hogy mennyi szóval most nem értem .
-
powerup2
addikt
Az igaz amúgy tud valaki valamit a kollégáról hogy megbízható ?
-
Mathematics
csendes tag
Aki esetleg szereti, annak jó hír, hogy megjelent a Baldur's Gate iPadra! Eszmétlen jó.
-
powerup2
addikt
válasz Mathematics #2534 üzenetére
Hu azzal régen mennyit játszottam XD régi szép idők
-
powerup2
addikt
válasz jozsi252 #2536 üzenetére
Köszi csak nem értem miért irta azt hogy még nem jelent meg a 4g-és változat amikor az apple magyar store-ba már van .
-
megema
őstag
Végre volt egy kis időm... A teljes használati idő egy Imperium Galactica 2 hadjáratra ment.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Az jó játék de látom nem apróztad el a dolgot kicsit megnyúztad a gépet XD
-
krino
tag
Sziasztok, igaz kicsit eltér a megszokott témától, de mit gondoltok, milyen lesz az ipad 5? Mikorra várható? Meglépik vajon ugyan azt mint a 3-as és 4-es közötti generáció váltásnál? Én például ezért várom meg a márciust, hátha kiadnak egy újra designolt 4-t esetleg ( a mini és iphone 5 mintájára), bár erre kevés esélyt látok egyelőre, de a remény hal meg utoljára.
-
DiVaD
senior tag
Szia!
Én nem szeretek találgatni, de azt tudom, hogy Apple terméket vagy megjelenéskor érdemes venni (ilyen a 4s-em) vagy a köv gen. után az előzőt olcsóbban (ilyen a MacBook-om, ill. az iPad-em). Mondjuk telefont is min 3 év múlva veszek, mert amire kell szerintem bőven kiszolgál még addig. A másik kettő meg pláne... -
tomi5244
őstag
-
Tibee86
nagyúr
Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy próbálnék az iPad-ra zenéket feltenni, de valamiért nem akarja az igazságot.
Zene könyvtárat szinkronizálom, utána az iPad-en csak szürkén mutatja a zenéket:[link]
Mit csinálok rosszul? -
powerup2
addikt
válasz tomi5244 #2544 üzenetére
Azért nézd át ha van hiba akkor meg csere .
-
megema
őstag
válasz powerup2 #2539 üzenetére
Meg hát. Most volt csak rá időm, amióta megvan. Amúgy 2 részletben játszottam végig a hadjáratot.
tomi5244: Én is néztem tegnap, de aztán rájöttem, hogy ráraktam egy szerelési kézikönyvet, és az dobja meg ennyire.
krino: Elég nagy baromság lenne, ha márciusban kiadnák a 5-öt. Ez egyszer belefér, de kétszer, és ráadásul egymás után totális idiótaság lenne szerintem. De persze majd a piaci verseny eldönti...
-
powerup2
addikt
Márciusba lehet kijön az 5S de hogy az ipad terén a nagyobbikra gondolok lehet hogy azt csak ősszel fog megjelenni .
-
krino
tag
hát neten én is olvastam mindkét változatot. Olyat is ahol az ipad 5 jön a minivel, valahol csak a minit írták, hogy retinával tavasszal. Szerintem ez attól is függ, hogy van esetleg vmi új "korszak alkotó" pl egy tv, ami karácsony előtt tarolna. Az tuti, hogy karácsony előtt vmi ipados cuccnak jönnie kell, mert az ünnepek elött ez a kategória nagyon jól fogy, mintha ezt olvastam volna vmerre,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest