- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Azért mert te béna meg lusta vagy az még nem jelenti azt, hogy a linux szar. Én 2005. őszén tettem fel először egy uhu-t és gond nélkül ment egy átlag usernek, mint én. Minden működött rendesen. Azt vettem észre kb 1-2 hónap múlva, hogy a wint már csak a játék miatt indítom el. Barátnőm és öcsém szintén linuxot használnak és ők is átlag userek (zene hallgatás, net, film nézés, office).
Most OSX-et használok azt is meg kellett tanulnom linux után, mert ez is más. te biztos nagyon lusta vagy tanulni. Legalábbis egy előző hsz-ben írtad, hogy nem tanulsz informatikát. Nekem nem tanították hanem TANULTAM! -
törölt tag
amit kimondottan jonak itelek ebben a kezdemenyezesben az az hogy az iskolakban - tehat abban a korban amikor meg az emberkek elvileg fogekonyabbak az uj ill. mas dolgokra - megmutatjak a tanuloknak hogy van ilyen is es rengeteg feladatra ugyanugy hasznalhato mint a windows. azt mondom legyen arra is lehetöseguk hogy windows gepeket hasznaljanak, de jo ha latnak mast is.
az M$ officenak lehet 69%-kal több feature-e, de egy atlag felhasznalo messze nem hasznalja ki azokat, amire igazan szukseg van - söt joval több - benne van az open officeban is.
lehet hogy a munkahelyek 99%-an windoz van, de szukseges hogy igy legyen? engem mint felhasznalot abszolut nem erdekel hogy mi az oprendszer ameddig a szukseges programok futnak. meg az sem erdekel hogy openofficeban allitom be a betutipust vagy ms officeban, egyre megy. -
-
7
addikt
Második figyelmeztetés. Fejezzétek be a flamet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest