Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Éppenséggel már elég jó ideje értelmes beszélgetést épp az ellenzéki oldal általános stílusa, látszólagos vagy valós értelmi színvonala miatt nem lehet folytatni. Engem annyira nem érdekel a politika, viszont ha az elmult év vitáit,
acsarkodásaitbeszélgetéseit nézem a fórumokon -már amennyit láttam-, akkor nagyon nagyon nehéz értelmesnek látni általánosságban az ellenzéket.
Lehet itt kifogásokat keresni, de mindenki maga felelős azért, amit mond és amilyen stílusban teszi.Persze nagy tisztelet a kivételnek, szerencsére vannak hozzád hasonlók is, akik képesek valós beszélgetésre.
Viszont egy fecske nem csinál nyarat, az általános szint továbbra is vállalhatatlan és épp emiatt sokak szemében csak egy acsarkodó csürhe az ellenzék.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Az sem egy korrekt dolog, viszont ez nem teszi semmissé a kormányellenesek gyakran állatias acsarkodását, vagy azt, hogy gyakran emberszámba sem vesznek másokat.
Viszont mint mondtam, mindenki maga felelős a dolgaiért, az nem ment fel semmi alól, ha a kormányra mutogat valaki.
Persze tisztelet a kivételnek, van aki nem ilyen.Vesa: Mint mondtam engem különösebben nem érdekel a politika, kifejezetten nem járok egyik oldal helyeire sem, inkább random jelleggel botlok bele vitákba totál más dolgok kapcsán. Viszont az általános tapasztalat az, hogy a kormány ellenében megszólalók nagy része képtelen értelmes ember módjára viselkedni.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Ez nagyon buta kifogás, mégis mi köze azoknak a lapokhoz ahhoz, hogy egy Hirtv mennyire hihető?
Ez kb. ovis szint...Tudod amikor én először elsőben rossz jegyet kaptam, akkor én is azt mondtam anno, hogy X meg Y is ugyanugy rosszat kapott, ez is kb ugyanaz a szint. Erre mondták azt szüleim, hogy kutyát sem érdekli, hogy ki mit kapott, attól az én osztályzatom nem lesz jobb. Persze nyilván nem ebben a stílusban közölték.
Egyszóval kutyát se érdekli, hogy mit csinál a többi médium, az nem befolyásolja a HirTv hihetőségét, sőt egyáltalában ha a HirTv-ről beszélünk, kutyát se érdekel a többi média, mivel nem róluk beszélünk, nem értem miert erőlteted ide. Az egy dolog, hogy azok is fizetve vannak a másik oldal által, de mégis mi köze ennek a Hirtv-hez?
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Manapság szerintem már épp az a legjobb eszköz, hogy nem törődnek velük, kvázi tudomást sem vesznek róluk, mintha nem is léteznének, egyszerűen ignorálnak mindent, ha pedig nem alakul ki vita, párbeszéd, akkor az egészből úgysem lesz soha semmi konfliktus.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest