Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
A lényeg lemaradt: Mindkét párt lopott, ezt nem vitatja senki, csak ha a Fidesz nem verte volna nagydobra az emberek az eredményeket látták volna javarészt, így meg az marad meg leginkább az emberek zömében hogy van egy Mészárosunk, Habonyunk, Vajnánk, stb. Rossz és elhibázott kommunikáció. Persze az lenne a legjobb ha egy kormány nem dolgozna saját zsebre, csak én még olyat nem láttam és szerintem nem is fogok. Szóval lehet velem vitatkozni, látod én is tudom hogy mennek itt a dolgok (bármelyik kormány alatt), de én mást is szem előtt tartok. Mindenesetre a továbbiakban már nem látom értelmét ezt itt folytatni, megyek oda ahová ez igazán való. Köszönöm mindenkinek a társalgást és további szép napot!
Kiszálltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest