- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
Sziasztok
Én is kint voltam egy haverommal. Minden évben kimegyünk, körbenézünk.
A HA nekem is tetszett de szerintem bár árban jóval magasabb de az Adam tensor dobozok jobbak voltak és
a gryphon nálam vitt mindent. Valaki említette az Audio note-ot. Hát nem vettem a fáradtságot utánna járni, hogy miért tolják be a saroktol 5 centire minden évben ugyanazt a dobozt de egyszerűen nem szólt jól.
Ott mindig kibaszott büdös van. kb 2 percet töltöttünk tavaly is és most is náluk.
Az adam tensort még a végén 18-kor is visszamentünk meghallgatni amikor már éppen zártak volna de rendesek voltak és nyomtunk még egy Pink Floyd.ot. :-D
Az a krell valami ezeréves cucc nem ?
Bdort érdemes lett volna megkérdezned, hogy miért van mindig ugyanaz a rendszere. Mi megtettük és a válasz az volt, hogy ez tavaly óta 4x lett átdolgozva. Mármint a végfok. A hangfaluk az úgy kíváló ahogy van.
Említésre méltó volt még a nagy fekete martin logan sztatikus doboz. Havernak nem tetszett mert szar helyen ült. Szélessávúk csak középen szólnak megfelelően de ezt mindenki tudja.
Na ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- macOS PC-re
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Philips LCD és LED TV-k
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest