Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbsabo
csendes tag
Már bánom, hogy próbáltam válaszolni Sanyo77 kábeliránnyal kapcsolatos kérdésére, mert sajnos nagyon elvitte a fórum témát. A hifi fizikai jelenségei elsőre nem tűnnek túl bonyolultnak, mégis van egy csomó olyan tapasztalat, amire ma még nem, vagy csak részben találunk racionális magyarázatot. Ezek nem egzotikus dolgok, bárki hallhatja és eldöntheti, hogy ettől jobb-rosszabb lett-e a hifije hangja. De legalább ne nézzük bolondnak azokat, akik sok évtized tapasztalatát szeretnék megosztani. Ezért én is csak azt tudom javasolni azoknak, akik eddig ilyen dolgokra nem figyeltek, hogy fázishelyesen dugják be a tápkábelt, figyeljenek az összekötő kábelek irányára, megfelelő elhelyezéssel vagy alá-, rátétekkel csökkentsék az eszközök rezonanciáját, de kipróbálhatnak ennél vadabb dolgokat is, és ha jó irányba viszi a rendszer hangját, akkor használják ki, még ha nem is tudjuk a racionális magyarázatát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest