Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Nem tudom nálad hogy van, de nálam alapból ár szerint növekvő rendezésben van minden a pcx oldalon.
Most küldtek kör-emailt amiben írják hogy szerencsétlenkednek mostanság meg hogy új lehetőséget vezetnek be cseregarancia néven ami az alap vételár 4%-a és független a garanciafutártól valamint egy évig érvényes és minden termékre külön vonatkozik.
Nem tudom, talán most egy ideig tényleg nem érdemes tőlük rendelni.Rosszkor jött ez nekik így az ünnepek előtt.
-
Dany007
veterán
Ja én azt hittem mai napról volt szó. Sorry.
Áh e-mailt nem írok. Annyira nem fontos, csak jó lenne. Mostanpában azt csinálom, hogy az iponon kinézem amit akarok és a PCX-en megrendelem.
Így ott már nem kell keresni.
@atomanti19:
Jólvan, azt hittem mainapról volt szó. Sorry neked is. Mondjuk ilyen esetekben én írnék egy e-mailt az adatokkal, csatolva a korábbi e-mailezést és megemlíteni hogy ekkor és ekkor leadtad a futárnak, összefoglalni a storyt pár mondatban stb...
Tehát úgymondván próbálsz csak hivatalos lenni és egy alap tájékoztatást adni, miközben azért ez rejtve arra való utalás, hogy foglalkozzanak vele és valamit reagáljanak rá. Mégsem vagy bunkó és mégsem írod direktbe a dolgokat. De mégis jelzed hogy mi történt és ott lesz a "szálka a szemükben" hogy akkor várják az adott kártyát.... Majd mikor meghozza a futár, akkor tudat alatt is eszükbe fog jutni hogy hoppá te pont erről a kártyáról írtál nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest