- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát igen, elég kemény konkurencia van. Erősen gondolkodtam, sőt lehet később kíváncsiságból én is beszerzek egy hdmi miracast/wifidirect/dlna/airlpay meg még ki tudja mi, EasyCast OTA sticket. 15 dolcsi alatt van, így simán áfamentesen bejön kínából.
Munkahelyen néha jól jönne 3adik monitor, de a hardver csak 2őt támogat, csak plusz videokatival menne vagy usb-vga kütyüvel... vagy ilyen stickkel.
Az androidos stick és box is 30-36 usd körül indul az amlogic s805-ös kütyükkel. Bár lehet a firmware-ük 720p valós felbontásra van belőve.
(#24) tjb007
Az lehet, de ha a kijelzőt egyáltalán nem használjuk, akkor is annyiba kerül, mint a többi olcsóbb box és beépített usb hubja, hdmi kimenete van, az már csak extra, hogy önmagában is használható. Ha vízálló / dzsuvaálló lenne, akkor konyhában egész hasznos lehetne. Szvsz semmivel sem szánalmasabb, ha így nem fizetnek licenszet, minthogy az ms az androidból több szerez, mint a saját platformja eladásaiból. A jog megengedi, élnek vele.
(#26) stevve
megtaláltam, itt a gizmodo cikk.
Kifejezetten a benne alkalmazott rádiós chip sara, hogy nem tud egyszerre mindkét módon jól működni. Külön usb wifivel meg tán jó.
Ha jól értettem a dual bootos androidos kütyük mindegyike broadcom rádiós-os, mivel az támogatott mindkét platformon. A csak windows-osnál meg az van benne, amit épp olcsón találtak.
Na végre találtam részletes szétszedős cikkel, Realtek RTL8723 van benne. -
Polllen
félisten
Netezős gépnek pl. a szüleimnél teljesen jó lenne. Nyilván ehhez lehetne nagyobb is, akár mitx méret is, mert a monitor hátán elfér, csak az se nagyon jön ki 40k-ból windowszal és még nekem kell összelegozni.
Szóval szerintem itt az ár-méret-teljesítmény megüti azt az arányt, amivel egy átlag netezős gép már jó lehet.
Androidot meg nem akarok, nem erre találták ki, elég tabon szívni néhány oldallal.
-
Sanya
nagyúr
Bedugod egy usb-s, hdmi-s monitorba, raksz hozzá egy usb hubot vagy bluetooth-os bill egér kombót, és kész a vékonykliens a titkárnőnek. 2gb ram meg az atom proci bőven elég a szövegszerkesztésre.
Androiddal ellenben ehhez van nyomtató support, futnak rajta az x86-os programok, etc
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest