- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
válasz
Daywalker #10 üzenetére
Igazad van, önmagában ez a cikk nem érdemelt volna ekkora háborgást, talán a többi sem. Azért fortyantam fel, mert megszoktam itt egy saját magatok által felállított sztenderdet, amitől kezdtek tendenciózusan eltérni és nekem a régi irányvonal tetszett. És nem is te vagy ezen a téren a legnagyobb szabálysértő, csak valamiért itt írtam ki magamból, sajnálom.
-
Diocles
aktív tag
Ezek a kattintásvadász dumák engem is nagyon zavarnak és az utóbbi időben nagyon rendszeressé kezdenek válni. Nem emiatt, hanem ennek ellenére olvastam el a cikket. Nem kell átvenni ezt az indexes színvonalat, mert az itteni olvasóközönség erre nem vevő. Örülök, hogy mindig az első hozzászólások között kéri ki ezeket magának valaki, ezzel is mutatva, hogy ez itt egy kontraproduktív dolog.
Két technológiai észrevétel.
1) gsync/adaptive sync: ez a technológia ugyanolyan alap kéne, hogy legyen, mint a mozgóképek esetén legalább 48 fps. A kép szétszakadozása vagy a felére bezuhanó framerate közül egyik sem elfogadható, mert semmi sem indokolja őket technológiailag. Az egyetlen értelmes megoldás az adaptív refresh rate.
2) A háttérvilágítás villogtatása nem a folyadékkristályok mozgásának rejtésére szolgál. Azért van rá szükség, mert ha egy mozgó objektumot követsz a szemeddel, akkor a "kitartott" kép csíkot húz a retinádon, a felvillantott azonban nem. Aki szeretné jobban megérteni a dolgot, az a low persistence display témában keresgéljen [1].
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Assetto Corsa EVO
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest