Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
de itt a gyári tokja is.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
válasz Marcello83 #3102 üzenetére
Az enyém még fateromnál van de mint írtam a testvéremnek is ilyen van szóval teljesen használható a cucc. Mivel a tabletet a sarkokon lévő szilikon tartja ezért bármilyen alakú méretü tablet belefér mert ezek a szilikon sarkok tépőzárasok. egy német fórumban láttam, hogy padfone2-re is hazsnálják mondom akkor hozatok magamnak is egyet. relatív nem olcsó cucc de itthon alig lehet normális billes tokot venni pláne ami bluetooth-os.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Hegasus
senior tag
én is a gyári élő háttérképet használom, és szinte az összes gyári widget kinn van, szóval nem valószínű hogy azzal van a baj.
ha megkérnélek feltöltenél a gsam-ből screenshotokat, ahol mutatja mi mennyit fogyasztott, majd az alkalmazásokból is mi mennyit, majd az ébresztések számából is, majd a kernel ébresztések számából is.
kíváncsi vagyok, mellesleg nálam a buddybuzz és a play music is le van tiltva.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
a501
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a készüléket 2g módban használva nem elérhető, valamint nincs mobilnet sem? A térerő fullon van. Ugyanezt produkálja, ha kilövöm a mobil adatforgalmat is. Előre is köszönöm a segítséget! -
Locutus
veterán
Az nem hiszem, azt én is használtam egy ideig. A buddybuzz nekem viszont mindig is gyanús volt, azt le is irtottam.
Naptárból már nemtom mi volt fent, most a +1 labsos van még fent.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Hegasus
senior tag
Csináltam (megint) egy kis összehasonlítást a képeknél, és inkább arra hajlok hogy nem a wd+zajszűrés a jó, hanem csak a zajszűrés. A normál mód meg mindenképp kerülendő... csak azt nem értem miért nem tudták alapból beletenni a normál módba...
amúgy a wd az mit takarhat?[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
most újraindítottad ugye, az nulláz minden mérést. meg állítsd be, hogy ne zárja be a dokkolásnál.
de inkább majd holnap miután huzamosabb ideig használtad... indítsd újra most (ez nullázza amit eddig mért), majd használd holnap estig, töltéssel, dokkolással mindennel, és utána mutasd az alkalmazás főképernyőjét, majd az alkalmazások fogyasztását, majd a felébresztések számát, majd a kernel ébresztések számát abból több fog kiderülni.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
-
b.joccc
csendes tag
Pénteken kaptam meg délután a készülékeket. Szombat délután üzembe helyeztem.
Láttam már hogy a bal oldalt lent kijjebb áll a keretből az üveg... Avval még annyira nem is törődtem.
Utána elkezdtem nyomkodni nagyon pöpec volt minden.. dokkolás is simán ment nem volt gond.
Aztán pont jött egy telefonhívás és hát itt jött a második gondom.. Felvettem és nem hallottam annyira szépen a másik felett kicsit recsegett. Na mondom jól van akkor belefér még a 3 napos cserébe lazán. El is mentem a legközelebbi T-be. Nagyon Rendesek voltak a szervizesek és mondták hogy akkor jól van csere lesz. Mondta hogy pont van egy 64gb-os. Tökre megörültem mondom ez tök jól megy eddig. Elkezdünk papírozni... kész volt minden papír.. felbontjuk.. és a készüléknek megint bal aljánál az üveg kiáll Mondom ilyen nincs..
Most akkor minden padfone 2 nek ki áll bal lent az üveg? vagy csak én fogom ki az ilyeneket?Sam Wave1 -> Sam S2 -> Lg G2 Black -> Sam S6 Gold
-
AsusBoy
senior tag
Mi van a tmobile oldalán a padfone 2-vel .
Eltünt az olyan opció ,hogy meglévő havidíjas számnál részletfizetésre megvehessem a telefont?
-
AsusBoy
senior tag
válasz pepetech #3123 üzenetére
Nekem azt mondták mivel aranykártyás vagyok ezért a hűségidő lejárta előtt 3 hónappal megvásárolhatom a készüléket.
Kérdés :
Érdeklődnék ,hogy minél hamarabb mikor válthatnék (vásárolhatnék) egy új mobiltelefon készüléket . Hűség időm 2013. december 03-ig tart.
Válasz:
Tájékoztatom, hogy a (30) 7x9-x6x3 hívószámú előfizetés kiemeltségi szintje jelenleg Arany, ami azt jelenti, hogy 2013 szeptember 4-én már vásárolhat ehhez a meglévő havidíjas előfizetéséhez új készüléket.
A személyre szabott lehetőségeket a My T-Mobile felületre belépve láthatja majd, ha már lehetősége lesz a vásárlásra. A bejelentkezést követően válassza ki a készüléket, majd a magenta színű nyíl alatt jelölje be a "Meglévő havidíjas" előfizetés típust.
Bízom benne, hogy válaszommal a segítségére lehettem.
Üdvözlettel:
Galcsik Veronika
[ Szerkesztve ]
-
-
BubuRoland
tag
sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy a Padfone 2 hangerő gombját lehet fényképező gombként használni mint az iphone-nál vagy blackberry-nél?
-
pepetech
őstag
válasz BubuRoland #3127 üzenetére
Igen lehet. Sőt ha sokáig nyomod akkor sorozatfelvételre kapcsol és darálja a fotókat egymás után .
-
tomi613
aktív tag
válasz AsusBoy #3126 üzenetére
Én is mindig aranykártyásként cserélem a telefonokat. Az előző 2-őt 18.hó után tudtam cserélni. De már csak 21.hónap után lehetséges. Persze 3-4 ezer forintal drágábban mintha kivárnám a két évet.
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
-
-
tomi613
aktív tag
-
Bucs0405
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki egyértelmű választ adni vagy ismerőstől megtudni, hogy a telenornál, a padfone 2 hálozat független vagy nem?
Csak ködösítenek a telenornál, hogy hivatalosan hálozat függő de lehet, hogy nem stb.
A barátom rendelt egyet és független volt, de lehet véletlen volt!?
köszönöm -
gubacsino
aktív tag
Valahogy rálehet venni a készüléket hogy a routeremel 5ghz- én kommunikáljon? Vagy itt félre értek valamit?
Az csak DLNArá van? -
Djatis
senior tag
válasz Bucs0405 #3140 üzenetére
Mind két szolgáltató függetlenül adja ez 1000% és nem szabad elhinni amit mondanak hogy függő!!!!!
Most gondolj bele hülye lenne a szolgáltató elmondani az igazat azért hogy nála vedd meg a cuccot és utána meg ne az ő kártyájával használd a telefont!!!!
Persze inkább bekamuzza vagy rosszabb esetben nem is tudja akivel beszéltél hogy most tényleg független vagy nem de ezt kell nekik mondani mert sok ember beletörődik és meg sem próbál másik sim-et a szolgáltató meg dörzsöli a markát.A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
b.joccc
csendes tag
válasz AsusBoy #3130 üzenetére
Én pénteken kaptam meg a 64gb os verziót.
Vasárnap cseréltettem is beszélgetésre való hangszóró recseget. + a keretből bal sarkánál lent kijebb állt és ahogy nyomkodtam úgy szépen lehetett látni hogy ott mozog. Persze nem olyan vészes.
Ma be mentem egy másik T-be és rákérdeztem hogy ez mért van.
Meg meg néztünk még egy csomagot és az is olyan volt.
Na mind1. Most már elkezdem használni azt lesz ami lesz. De remélem nem fog karcolódni.Sam Wave1 -> Sam S2 -> Lg G2 Black -> Sam S6 Gold
-
AsusBoy
senior tag
válasz b.joccc #3145 üzenetére
Jó neked !
Nekem a következő új telefonom elképzelése hullámvölgyektől függ .Egyik nap ájfont akarok a másik nap S4-et harmadik nap PadFone 2-t .
Volt olyan elképzelésem is ,hogy a mostani telóm megtartom és veszek egy Ipad-et .Nemtudom ,hogy mit akarok. Mindegyik készülékkel szemben vannak pozitív és negatív véleményeim.
Iphone 5 nél IOS rendszer tetszik nekem ,jobban mint az android,azonban egy zene feltöltés nem olyan egyszerű mint egy androidos készülékre, az akksija
szar,mérete optimális tehát könnyen zsebben is hordható viszont netezni egy padfone2 vagy s4-en jobb mivel nagyobb a kijelző viszont a nagyobb telefont meg kényelmetlenebb cipelni magaddal .Hardveresen mindent visz a PadFone 2
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz b.joccc #3145 üzenetére
ha elfogatsz egy tanácsot, szerintem a matricát (kis piros csík volt a tetején), ami a dokkoló hátulján volt(ahová a telefon megy), azt feljebb ragasztod oda, ahol találkozik a fém és a műanyag... nekem az a fém nagyon gyanús, persze tükör sima, és nem áll ki belőle semmi, de inkább egy műanyaghoz súrlódjon a kiálló üveg, mint fémhez...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub