Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus
senior tag
válasz Maki Verem #2300 üzenetére
Ez attól függ szerintem hogy mennyi kakaó marad összesen a két akkuban.
Én a biztonság kedvéért a "Telefon preferáltat" állítom be,nekem a Tab használata másodlagos (lefekvés után és felkelés előtt használom, éjjel meg ez tölti a telefont ) viszont a telefonra mindig szükségem van.Az eddigi tapasztalataim szerint üzemidőben túlszárnyalja az S2+gyári akkukabát kombót.
Egyedül az automata fényerő állítót tenném "agresszivabbá" hogy bátrabban húzza fel a fényerőt.Ami problémám volt hogy a HDWidgets app spontán resetelte a készüléket de mióta lecseréltem a eWeather-re nincs gondom.
Premium Vintage
-
lafaty80
addikt
válasz dominating #2196 üzenetére
Ha még meglenne a jelenség, annyi esetleg hogy nem lehet hogy makró módban van?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Joachim
tag
Megerősítem a Versus által írottakat, miszerint az akkumulátoroknak kell legalább 3-4 teljes töltési ciklus mire elérik a teljes kapacitásukat!
Továbbá a rendszernek is kell ennyi, mire a belső "kalibráció" megtörténik. Ugyanis történt már, hogy új rendszer telepítését követően (amíg nincs elegendő akku-statisztika) pontatlan a töltöttség kijelzése és ha úgy érzékeli, hogy az alsó érték közelébe kerül a feszültség levágja a telefont.
Tekintettel arra, hogy a stationbe nincs külön vas és OS, intelligens módban használja a telefon akksiját is, ami ha lemerül, kikapcsolja mindkettőt.
Ha nagyon meghajtottad (6-7 órán keresztül) és bár lekapcsoltad a Stationt, a telefon még dolgozhatott a háttéreben, tehát ne csodálkozz azon hogy lemerült.
Egyébként szerintem nagyon jó az akkuideje, én sokszor kíméletlen vagyok vele, mégis simán kibír 2-3 napot!!Más: Tudja valaki biztosan, hogy ha rootolom, akkor vissza lehet-e állítani gyári állapotra (úgy, hogy ne maradjon nyoma) egy esetleges garanciaérvényesítés szükségessége esetén?
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
-
Joachim
tag
válasz Locutus #2309 üzenetére
Én úgy tudom, hogy függetlenül attól, hogy mi a hibája a készüléknek, ha rootolt (ezzel megszegve a törvényt) akkor a garanciális javítást jogosult a szerviz visszautasítani.
De kérdés továbbra is, hogy visszaállítható-e gyári állapotra?
Nekem mindenképp szükséges a rootolt állapot, bár eddig nem léptem meg... de addig nem is rendezkedem be a telefonba amíg el nem dől a sorsa nálam, ez pedig a kamera további sw-es javításától függ!Aki S3-asát cserélné PF2-re, az mivel indokolja? Természetesen csak a telefon tekintetében kérdezem!
-
lafaty80
addikt
válasz Joachim #2310 üzenetére
Én a design miatt cserélném. HW annyira nem számít nálam.
És ami miatt nem akarok az a fényképező rész. Sajnos ott még az S3 jobb...Aminél viszont nem nézném még a fényképezőt sem az az infinity az azonnal kellene, ha lehetne kapni majd Mo-on
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
danigaga
csendes tag
válasz Joachim #2310 üzenetére
Én a mult heten csereltem le, mert egyszeruen megorjitett, hogy mar a galaxy sorozat is olyan mint az iPhone, hogy divattelefon lett.
Arrol nem is beszelve, hogy olyan mint egy szappantarto.
Nekem a nagy ugras meg anno az S2- volt, az meg ugy ahogy ossze volt rakva de ez az s3 mar szamomra nem.
Mar az elso nap visszavittem mert recsegett ropogott a hatulja.
A nagy "premium" telefon aztan gagyi muanyag az egesz.
Azert esett a asus-ra a valasztasom mert ez a tabletes megoldas fogott meg.
Tenyleg, olyan mintha 2 termeket vettel volna meg.
A design is szamomra ( persze azert ez durvan egyenfuggo ) jobban tetszik.Egyeduli negativum eddig, hogy nagyon gyorsan lemerul. De ezt meg betudom az akksi kezdeti gyengesegenek.
Masik meg a headset, na az valami borzaszto szerintem egy samsung utan.
Zenet nem hallgattam meg vele, de a skype az siralmas.
De ez is lehet csak az en keszulekemben hiba vagy nem tudom.Esetleg a tabletbe lehetett volan stereo hangzas, vagy legalabb 2 hangszoro.
meg talan a tablet felbontasa a gyonoyru telefon kijelzoje mellett azert mar eleg pixeles szerintem.
Oda nem artott volna a 1920 as felbontas de az mar tuti megdobta volna a keszulek arat.Mindezek ellenere azt kell mondjam nem sajnalom, hogy lecsereltem az S3-mat.
Az s4 mar meg sem fordult a fejemben.
(ui:. talan meg amit fel lehetne hozni ellene, de ez mar tenyleg csak szorszalhasogatas, hogyha az ember nem viszi a sajat toltot magaval es lemerul a keszulek, akkor nagy szarban van mert nem microUSB a tolto, hanem sajat.
De erre is van a csomagban egy atalakito. ) -
Pagi79
tag
Kb. két hete nézegetem, olvasgatok róla, csorgatom a nyálam a videókra...
tegnap megnéztem élőben a helyi T-pöttyben, igaz bekapcsolni nem lehetett, mert nincs bemutató darabjuk, sőt, még 1-2 eladó is meglepődött, hogy van ilyenjük!Na de lényeg a lényeg: hétfőn megrendelem!
Mire figyeljek majd oda, mit nézzek meg, teszteljek le az első napokban ami hibaforrás lehet? -
Joachim
tag
Nos én a héten vásároltam Magyarországi Asus-tól, garanciával, függetlenül, számlával és eladnám 180 papírért... Természetesen makulátlan állapotú és problémamentes, kipróbálható!
Biztos, hogy nem fogsz benne csalódni![ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Ez vajon kompatibilis lehet PF2-vel?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Versus
senior tag
válasz Locutus #2320 üzenetére
A MemoPadnak lapos a hátulja.
A PF2-é meg pont nem !De hogy a TF300+dokkoló helyett ennek mi értelme van ?!
Biztos sokat gondolkodtak az Asus marketingesei hogy vajon a 300 euros rajtuk ragadt alkatrészekből szerelt MemoPad vevők fognak rácsapni egy 100 euros kiegészítőre vagy a 800 euros PF2 tulajok adnak ki ennyit szívesebben ? Komoly dilemma lehetett tényleg.
Premium Vintage
-
Sword
őstag
A PF1 után az akkori PF(2) potenciális vásárló közönsége nem "folio" típusú, BT-s, nem töltős, nem dokkos megoldást várt anno. Ráadásul a 8-900 euros árba beleértve
Rendes keyboard dokkal lehet, hogy kinyírta volna az Asus a saját tablet termékpalettájának nagy részét, főleg akkor, ha még kapott volna egy Wacom tollat is...The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
njnl
aktív tag
válasz Maki Verem #2300 üzenetére
Szia.
Töltsd le a GSam Battery Monitor-tSzépen megmutatja mi mennyit használja az aksit és mi tartja ébren.
De azért sztem is várj még 5-6 töltést.Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
nővéremék vettek egy ilyen masinát T-Mobilból.
a probléma az, hogy a telefont a stationba csúsztatva nem áll üzembe, csak azt jelzi, hogy helyezze be a telefont. mindent próbáltunk már, újraindítani a telefont többször is, de semmi. tehát a telefon jó, de a station nem. mi lehet a gond? -
Locutus
veterán
válasz dobobazsy #2327 üzenetére
Mielőtt megerőszakolják, azért érdemes lenne megnézni az érintkezőt a stationben, nincs e elgörbülve valami, aminek egyenesnek kéne lennie... Az én PF2-met egy pillanatig se kellett erőltetni, hogy belemenjen a helyére.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kris75
aktív tag
Hi!
Tud valaki arról,hogy itthon ki forgalmaz eredeti pf2 kiegeszitoket?Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
legenda
válasz sztyubit #2333 üzenetére
nagyon sok tényező függvénye lehet, beállítások (fényerő...stb) ezért is írtam, hogy csak hozzávetőleges a viszonyítási alap, de még az is lehet, hogy más módon fut/optimalizálódik azonos alkalmazás a két eltérő telefonon/rendszeren.
teljesen azonos környezetet nehéz teremteni két eltérő telefonon/rendszeren, nem kizárt, hogy sok másban pedig fordítva lenne, a tesztekben is látható, hogy mindenben jobb a p2, de videózásban például az s3 tud többet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csacsi67
addikt
Megy egy privi.Nekem ezelött nexus 4 volt ennek majd nem másfélszer jobb az akksi ideje.
-
sztyubit
tag
válasz sztyubit #2335 üzenetére
fejlesztői részben érdemes valamit beállítani mert én kilőtem a háttérfolyamatokat kiváncsi vagyok csinál e valamit az aku idővel
ui: most nézem feltöltöttem a telóm 100%ra nem csináltam vele semmit 13 percig csak kilőttem a háttér folyamatokat és 13 perc alat lement 6% a semmire
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
válasz sztyubit #2337 üzenetére
Nálam is van egy ilyen készülék, és csak próbából kapcsoltam be, mivel egyébként eladásra megy, de szerintem eszméletlenül jó az akkuja!
Folyamatos push-up mail bekapcsolva, kijelző maxon, GPS szintén on, fotózgatást próbáltam vele. Kijelzőhasználat több mint 1 óra.
Dokkolóhoz nem volt kapcsolva!
Intelligens takarékosság bekapcsolva.Engem nagyon meggyőzött.
Feleségem i4s-e használat nélkül is sokkal gyorsabban merül.
Sőt az S4-em is (hasonló használattal).[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Locutus
veterán
válasz sztyubit #2337 üzenetére
Amikor én babráltam egyszer a háttérfolyamatokkal, nekem is csak rontani sikerült az akksi időn. Nem kell azokkal foglalkozni, valójában nem esznek ezek az update processek sokat. Az hogy ott az asus task managerben megjelenik ez-az, még nem azt jelenti, hogy az egész program fut a háttérben.
-
svidike
csendes tag
Mit tudtok arról, h a pf2-őt lehet vezeték nélkül tölteni?
A noikás töltőpárnával?, mert az nem lenne rossz, a töltővel már szemezek egy ideje de nem merem megvenni -
Kowa
tag
Hello
a tablet részéhez tudtok valami tokot és kijelzőre rá passzoló fóliát?
persze emberi árban -
hnhn
csendes tag
Sziasztok.
Az IGO Primo nekem nem működik felbontási hiba miatt. A sys.txt filet már minden létező felbontásban cseréltem, átírtam, de a legnagyobb sikerem, hogy elindul a progi csak kicsiben. Valaki tudna segíteni, vagy jó sys.txt-küldeni?
Köszi: hnhn[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Projektor topic
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest