Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
válasz b.joccc #3145 üzenetére
Jó neked !
Nekem a következő új telefonom elképzelése hullámvölgyektől függ .Egyik nap ájfont akarok a másik nap S4-et harmadik nap PadFone 2-t .
Volt olyan elképzelésem is ,hogy a mostani telóm megtartom és veszek egy Ipad-et .Nemtudom ,hogy mit akarok. Mindegyik készülékkel szemben vannak pozitív és negatív véleményeim.
Iphone 5 nél IOS rendszer tetszik nekem ,jobban mint az android,azonban egy zene feltöltés nem olyan egyszerű mint egy androidos készülékre, az akksija
szar,mérete optimális tehát könnyen zsebben is hordható viszont netezni egy padfone2 vagy s4-en jobb mivel nagyobb a kijelző viszont a nagyobb telefont meg kényelmetlenebb cipelni magaddal .Hardveresen mindent visz a PadFone 2
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz b.joccc #3145 üzenetére
ha elfogatsz egy tanácsot, szerintem a matricát (kis piros csík volt a tetején), ami a dokkoló hátulján volt(ahová a telefon megy), azt feljebb ragasztod oda, ahol találkozik a fém és a műanyag... nekem az a fém nagyon gyanús, persze tükör sima, és nem áll ki belőle semmi, de inkább egy műanyaghoz súrlódjon a kiálló üveg, mint fémhez...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest