- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sajnos a kolléga nem túl aktív, ahogy nézem 07.01 volt az utolsó belépése.
Egyelőre nem találtam magamtól megoldást a dologra.
Nem értem pl, hogy tudna az androidos telefon kommunikálni az o!play-jel. Ehhez kell nyilván egy app, de az o!play-re elég a gyári firmware?
Illetve van jobb firmware a gyárinál? Érdemes azt lecserélni? Most frissítettem a legújabbra, de elég "fapadosnak" tűnik még mindig. Pl youtube kliens-t nem találok benne, holott ezt a funkciót nagyon szívesen használnám...
-
inkjet
tag
Azt nem írtad, hogy mire van formázva. Nekem a 32GB-os mikor NTFS-re volt formázva ugyanezt csinálta 80-90% ig ment mint a villám 10MB/s sebességgel a végén megállt 99%-on és onnan meg várni kellett vagy öt percet, hogy végezzen. Nem kínlódtam visszatettem FAT32-re. Igaz, hogy 2-3 MB/s lett a sebesség de szépen végig megy és nem vár 99%-nál. Meg nem tartok rajta 4GB-nál nagyobb file-kat.
-
gojko.m
senior tag
Csak azért kérdeztem, hogy hogyan indítod a YT-ot (jobban modva, hogy melyiket indítod), mert a pohd skines firmware-ben a beépített youtube (indítása: Internetes tartalom > Online media > YouTube) nem működik! Ez nem tartozik a mos3-hoz, és ezt nem lehet frissíteni!
A moServices 3-ban viszont két működő youtube-ot is találhatsz:
Az egyikhez a 'YouTube' nevű modult kell telepíteni (6-os verzió; telepítést követően az indítása: Internetes tartalom > YouTube). Ez egy angol nyelvű modul.
A másikhoz az 'RSS Ex 2.0.11 r606' nevű modult kell telepíteni (15-ös verzió; telepítést követően az indítása: Internetes tartalom > RSS Ex services > Internet video > YouTube). Ebben egy orosz nyelvű YT-ot lehet találni, több más online tartalom mellett.
A böngészőben a mos3 beállítópanelen azért érdemes a listanézetre váltani, mert akkor láthatod a modulok mellett a tárolóból letölthető legfrissebb verzió számát, és a lejátszódon lévő változat verzió számát. Ha a kettő megegyezik, akkor a legfrissebb verziót használod. Ha nem, akkor frissíteni kell a modult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max