Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Gyerekek! Én egyre jobban imádom ezt a kütyüt! Ennél jobb választás nem is lehetett volna. Szuperül muzsikál, jó az akksi ideje, gyönyörű a kijelző, mindent meg lehet vele csinálni, szupi a wifije, a gps-e, nem lépnek ki a programok, szuper játékok és felhasználóik vannak rá, egyszerűen nem tudom eléggé dicsérni. A tok is nagyon okés hozzá, úgyhogy le a kalappal az előtt, amit az asus csinált. Azt hiszem egy jóideig nem is kell ennél jobb nekem... Hát ha még hegesztenek hozzá valami extrásabb romot, akkor aztán... huhú!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- OTP Bank topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest